Parasykling Nettverk

Dette er et helt nytt prosjekt fra NCF for å koble parasyklister til hverandre. Vårt mål er å kunne koble mennesker sammen som er interessert og engasjert i parasykling. Her finner du informasjon om både ulike arrangementer og lokale ambassadører som du kan sykle med.

www.parasyklingnettverk.com

Parasykling Nettverk logo

 

Bli med i vårt ambassadørprogram

Ambassadørene er de viktigste brikkene i for at pusslespillet skal komme på plass! Vi ønsker at ønskene og drivkraften av dette ligger hos deltakere som tar del i dette nettverket. Vi er så heldig å ha fått lokale ambassadører fra rundt i Norge som selv brenner for sykling og har et ønske om at du finner deg et sykkelmiljø du trives i til å hjelpe dere til å finne hva dere er ute etter.

Ambassadørene kan være med å hjelpe deg til å finne informasjon om hva som finnes i ditt nærmiljø eller komme med gode råd og tips til deg som ny sykelist. Mange av våre ambassadører er stadig ute på sykkelen, og arrangerer i blant felles sykkelturer i området der de bor.

 

Vil du være med som ambassadør for Parasykling Nettverket?

Vi søker for tiden etter ambassadører for nettsiden vår, og vi er veldig interessert i å høre fra deg! Vi ønsker å kunne ha så mange ambassadører som mulig som er tilknyttet denne siden for å kunne gi dere et best mulig tilbud så nærme som mulig der folk bor.

Oppgaver en kan forvente som ambassadør:

– Person i fylket / området rundt kan ta kontakt med deg dersom det er noe de lurer på.

– Er regelmessig ute å sykler, og tar gjerne initiativ på å få andre med på tur

– Ønskelig om man kan opprette en facebookgruppe / sosial plattform for området rundt der du bor.

Fordeler ved å være en ambassadør:

– Kunne være med å bidra til hvilken retning vi kan ta, og et voksende parasyklist-miljø.

Dersom dette kunne være noe for deg, ta gjerne kontakt : ingvild.andersen@sykling.no