Les NCF sine koronavettregler for arrangement og aktivitet under koronapandemien HER

Lisens fordeler

Som kjøper av helårslisens har en flere fordeler. Det er både forsikringsfordeler og fordeler fra Norges Cykleforbunds samarbeidspartnere.
(se fullstendige vilkår under punktet forsikring)

Helårslisens
Med helårslisens (og tilhørende gyldig klubbmedlemskap), kan man delta i terminlistefestede ritt hele året over hele verden. Lisensen gjelder fra datoen du blir registrert hos oss og ut desember samme år. I tillegg til å få alle fordelene som lisenskjøper, så støtter man Norges Cykleforbund. Deler av lisensinntektene går til driften av organisasjonen, som jobber målrettet mot visjonen: Sykkelglede for alle!

Du er forsikret i alle terminfestede sykkelritt i inn- og utland. Har du helårslisens trenger du ikke kjøpe påkrevd forsikring på enkeltarrangementer verken i Norge eller i utlandet. Du sparer betydelige beløp om du sykler mange sykkelritt hvert år. I enkelte land må du ha helårslisens for å delta.
Forsikringsdekningen i helårslisensen gjelder fra den betales og ut februar påfølgende år.

Du er forsikret på trening over hele verden
Du er til enhver tid forsikret under trening så lenge du er i treningsklær, og med påkrevd beskyttelsesutstyr. Forsikringen dekker behandling av skader over hele verden, behandlingen må godkjennes av Gjensidige skadeforsikring i forkant og vil i hovedsak skje etter man er kommet hjem til Norge. Behov for behandling i utlandet dekkes via reiseforsikringen. Det er derfor viktig at man også har gyldig reiseforsikring i forbindelse med trening eller konkurranser i utlandet.

Engangslisens
Med engangslisens kan du delta i terminlistefestede ritt tilhørende arrangementet der lisensen er kjøpt. Lisensen har samme dekning som helårs grunnlisens, men forsikringen gjelder kun for det løp/arrangement det er løst engangslisens for.

Dekning av tannskader
Skader på tenner er ikke helt ukjent for syklister. Derfor har denne typen dekning ekstra prioritet i forsikringsproduktet.

Skader på 3. part
Forsikring om du som syklist skader 3. part under konkurranse eller trening. Under trening og konkurranser kan du være uheldig å skade noe eller noen rundt deg. Det kan for eksempel være om du riper opp en bil eller skulle treffe en tilskuer langs veien.

Prisgunstig utstyrsforsikring
I samarbeid med Gjensidige og NCF har en som helårlisenskjøper tilgang til en prisgunstig utstyrsforsikring – https://sykling.no/lisens/forsikring/

Thon SPORT
Bestill hotellrom på Thon Hotels til svært gunstige priser. Avtalen gjelder for alle medlemmer i Norske sykkelklubber.

  • 20-25 % på overnatting
  • Fleksible betingelser
  • Tilrettelagte menyer
  • Trening inkludert på hoteller med treningsrom
  • Mulighet for lagringsplass for utstyr
  • Egne rom som kan benyttes til massasjerom

 

NB! Lisensforsikringen dekker kun skade på legemet. Om du har kjøpt helårlisens kan du i tillegg kjøpe NCFs sykkelforsikring utarbeidet i samarbeid med Gjensidige – Forsikring – sykling.no