Les NCF sine koronavettregler for arrangement og aktivitet under koronapandemien HER

Lisens fordeler

Som kjøper av helårslisens har man en lang rekke fordeler. Dette er både forsikringsfordeler og fordeler fra Norges Cykleforbunds samarbeidspartnere.

Aktiv lisens
Med aktiv lisens (og tilhørende gyldig klubbmedlemskap), kan man delta i alle typer ritt. Lisensen gjelder fra datoen du blir registrert hos oss og ut desember samme år. I tillegg til å få alle fordelene som lisenskjøper, så støtter man også Norges Cykleforbund. Lisensinntektene går til driften av organisasjonen, som jobber målrettet mot visjonen: Sykkelglede for alle!

Du er forsikret i alle terminfestede sykkelritt i inn- og utland. Har du helårslisens trenger du ikke kjøpe påkrevd forsikring på enkeltarrangementer verken i Norge eller i utlandet. Du sparer betydelige beløp om du sykler mange sykkelritt hvert år. I enkelte land må du ha helårslisens for å delta.

Du er forsikret på trening over hele verden
Du er til enhver tid forsikret så lenge du er i treningsklær, og med påkrevd beskyttelsesutstyr. Med trening defineres fysisk aktivitet som er med på å gjøre deg til en bedre syklist. Forsikringen dekker behandling av skader som oppstår over hele verden, behandlingen må godkjennes av Gjensidige skadeforsikring i forkant og vil i hovedsak skje etter man er kommet hjem til Norge. Behov for behandling i utlandet dekkes via reiseforsikringen, og at det er derfor viktig at man også har gyldig reiseforsikring i forbindelse med trening eller konkurranser i utlandet.

Dekning av tannskader
Skader på tenner er ikke helt ukjent for syklister. Derfor har denne typen dekning blitt prioritert i forsikringsproduktet.

Skader på 3. part
Forsikring om du som syklist skader 3. part under konkurranse eller trening. Under trening og konkurranser kan du være uheldig å skade noe eller noen rundt deg. Det kan for eksempel være om du riper opp en bil eller skulle treffe en tilskuer langs veien.

Thon SPORT
Bestill hotellrom på Thon Hotels til svært gunstige priser. Avtalen gjelder for alle medlemmer i Norske sykkelklubber.

  • 20-25 % på overnatting
  • Fleksible betingelser
  • Tilrettelagte menyer
  • Trening inkludert på hoteller med treningsrom
  • Mulighet for lagringsplass for utstyr
  • Egne rom som kan benyttes til massasjerom