Samarbeidspartnere

Visjon: Sykkelglede for alle

Vi har gjennom ni sykkelgrener et mangfold og fellesskap som daglig fremmer folkehelsen for mange tusen unge og voksne. Manges drømmer blir også til virkelighet gjennom våre landslag. Samarbeidspartnere gjør satsingen mulig. Engasjement til å utvikle sykkelsporten og aktivisering av rettigheter kjennetegner våre partnere. Vi er stolte av felles prosjekter som løfter sykkelglede for folk flest.

Vi har mange prosjekter som knytter våre samarbeidspartnere tett til norsk sykkelaktivitet, både topp, mosjon og bredde, ung til veteran, jenter og gutter – blant mangfoldet av grener.

Vil du høre mer om prosjektene våre?
Vi ønsker flere partnere til norsk sykkelsport, og vil gjerne møte deg.

Kontakt partneransvarlig:
Eystein Stokstad | 991 51 225 | eystein.stokstad@sykling.no

I Norge administrerer NCF sykkelgrenene landevei, terreng, utfor, enduro, bane, BMX, sykkelkross, trial, E-sport. Parautøvere er representert i flere av grenene. Landeveissykling er en av verdens største idretter og har media tett på.

NCF er et forbund med frivillige knyttet til ca. 400 sykkelklubber som gjør en stor innsats for imøtekomme alle som ønsker å sykle; Som instruktører for flere tusen barn på sykkelskoler, som trenere for mange av våre klubbers omkring 40.000 medlemmer. I roller under ca. 700 årlige sykkelritt. De frivillige i sykkelfamilien er der for utforsyklisten som trenger løypevakt, landslagsrytteren som kjemper om vinnertiden, parautøveren som skal på samling, for klubben som trenger en god leder, og for terrengsykkelrytterne som trenger trygge ritt. Spennet er stort i sykkelsportens dugnadsånd.

Forbundet legger til rette med utdanning og kurs for blant annet trenere, dommere, løypevakter og arrangører. Vi sikrer trygge og bærekraftige sykkelritt landet rundt og en terminliste som representerer alle ni grener, inkl. NM og Norgescup. Du kan lese mer om Norges Cykleforbund sitt arbeid HER.

Sykkelglede for alle!

 

 

Hovedpartnere

UNO-X

Uno-X er en kjede selvbetjente bensinstasjoner som eies av Reitangruppen. Firmaet har i overkant av 166 stasjoner i Norge, og 300 i Danmark. Uno-X har to sykkellag som konkurrerer på det 3. (Continental) og 2. nivået (ProContinental) på landevei for herrer. Uno-X Pro Cycling Team ble i 2020 Norges første profflag for herrer U23/Elite. I 2022 skal Uno-X også etablere et profflag for damer.

Uno-X ønsker i samarbeidet med Norges Cykleforbund å utvikle løsninger som ivaretar sportslig utvikling av den neste generasjonen av norske syklister.

AkerBP

 

ŠKODA

ŠKODA Auto (bedre kjent som Škoda) er et tsjekkisk bilmerke som er i Norge eies av Møller Bil. Bilmerket kan spore sin historie tilbake til 1895, da Laurin & Klement (L&K) ble stiftet i det som den gang var Østerrike-Ungaren. ŠKODA har i over 15 år vært hovedpartner til Tour de France, og bilene blir brukt som følgebil av en lang rekke lag og klubber.

Norges Cykleforbund er så heldige å benytte biler fra ŠKODA. I bilparken har vi syv ŠKODA Octavia og en elektrisk ŠKODA CITIGOe IV. I tillegg samarbeider vi om welovecycling.no

ORACK

ORACK er en norsk merkevare som spesialiserer seg på teamtøy til langrenn, sykkel, triatlon og løp. ORACK tar bærekraft på alvor og har flere produkter som leveres i 100 % resirkulert materiale.

ORACK leverer den offisielle bekledningen til det norske sykkellandslaget.

Joker

Joker er en norsk dagligvarekjede, som er en del av NorgesGruppen. Joker er den nest største dagligvarekjeden i Norge etter Kiwi, målt etter utsalgssteder.

«Prosjekt ungdomsritt» er en nysatsing hvor Joker skal bidra til at klubber over hele landet tar på seg ansvaret med å arrangere sikre sykkelritt på landeveien. Les mer om avtalen HER

 

Samarbeidspartnere

Garmin

Garmin er en ledende verdensomspennende leverandør av GPS-navigasjon. Produktene til Garmin er det foretrukne valget for et stort antall syklister, både her i Norge men også i utlandet. Selskapet har over 14 500 medarbeidere i 65 land rundt om i verden.

Garmin og Norges Cykleforbund jobber tett for å videreutvikle sykkelsporten. E-sport er en ny gren inn under Norges Cykleforbund, og Garmin er med på laget for å bygge denne grenen.

Vi stiftelsen

 

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har 77 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. 70 av disse ligger i Norge fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Thon Hotels tilbyr svært gode priser på hotell (tilgang HER) for alle våre medlemmer og klubb. I tillegg ønsker Thon i samarbeid med Norges Cykleforbund å være med på å løfte norsk sykkel. Som en følge av dette har prosjektet “Thon Challenge” blitt etabler. Dette prosjektet er med på å løfte opp under sykling for jenter. Les mer om prosjektet HER.

EPEAK

EPEAK er en norsk leverandør av sykkelreiser for mosjonister, aktive syklister og bedrifter. EPEAK sitt fremste ønske er å formidle opplevelsen av glede, nysgjerrighet og spenning til sine reisende. Alt i en trygg ramme.

EPEAK og Norges Cykleforbund jobber sammen for å skape økt sykkelaktivitet og glede for Norges Cykleforbund sine medlemmer og utøvere.

Leverandører

Norsk Tilhengersenter  – NTS

NTS; tilbyr produkter til både private- og profesjonelle aktører. Her kan du handle Thule sykkelstativer, Polaris ATV og håndlagde tilhengere fra Tredal. Tilhengere hører med i verktøykassa til nær sagt alle sykkelklubber, forbund, klubber og idrettsfamilier. NTS har utviklet Norges første rene sportshenger; en lokkhenger med rails for utstyrt.

Samarbeidet med Norges Cykleforbund styrker Road Safety prosjektet og hjelper forbundet og utøverne med enkel transport av uunnværlig sports- og arrangementsutstyr!

Bike folder

Fuel of Norway

Historien om Fuel of Norway startet med refleksjoner fra noen av verdens beste syklister til hva de ønsket og hva som var utfordringen med sportsernæring. Gabba Rasch som i dag er sportsdirektør på verdens største sykkellag, Team Ineos, har brukt all sin erfaring sammen med den beste ekspertisen i Norge på utvikling av unike produkter. FoN startet for alvor opp sommeren 2018 og de første produktene var klare for salg januar 2019. Etter dette har de utviklet flere unike produkter, og felles for de alle er at de skal være bedre, sunnere og mer velsmakende enn våre konkurrenter.

TROSTERUD Mekaniske

Trosterud Mekaniske er et mekanisk verksted i Oslo med dyktige fagarbeidere og dyktige ingeniører. Våre premiepaller er produsert hos Trosterud Mekaniske.

I tillegg til våre samarbeidspartnere, samarbeider vi med ulike interesseorganisasjoner. 

Trygg trafikk

Trygg Trafikk arbeider for å oppnå best mulig trafikksikkerhet for alle. Mange er opptatt av sikkerhet i samferdselssektoren, men Trygg Trafikk er den eneste aktøren som kun arbeider med trafikksikkerhet.

NCF er opptatt av sine medlemmer og andre syklisters sikkerhet i trafikken. Samarbeidet med Trygg Trafikk fokuserer på nettopp dette.

 

Sykle til jobben

Sykle til jobben er en sosial, morsom, miljøvennlig og motiverende aktivitetskonkurranse hvor all aktivitet teller. Det er en unik mulighet for alle til å være fysisk aktivitet sammen og velge en aktiv reisevei til jobben.

NCF ønsker å oppfordre våre medlemmer og andre sykkelinteresserte til å velge sykkel som transportmiddel. Les mer om konkurransen via pilen under.