Les NCF sine koronavettregler for arrangement og aktivitet under koronapandemien HER

Samarbeidspartnere

Norges Cykleforbund samarbeider med noen av de største aktører innenfor ulike næringer. Vi er svært stolte av alle våre samarbeidspartnere og vi setter utrolig pris på den støtten og hjelpen vi får i arbeidet med å skape sykkelaktivitet for våre 35 000 medlemmer.

Samarbeide med Norges Cykleforbund? Kontakt oss HER.

Eller bli Bedriftsvenn, les mer om fordelene HER

 

Hovedpartnere

UNO-X

Uno-X er en kjede selvbetjente bensinstasjoner som eies av Reitangruppen. Firmaet har i overkant av 166 stasjoner i Norge, og 300 i Danmark. Uno-X har to sykkellag som konkurrerer på det 3. (Continental) og 2. nivået (ProContinental) på landevei for herrer. Uno-X Pro Cycling Team ble i 2020 Norges første profflag for herrer U23/Elite. I 2022 skal Uno-X også etablere et profflag for damer.

Uno-X ønsker i samarbeidet med Norges Cykleforbund å utvikle løsninger som ivaretar sportslig utvikling av den neste generasjonen av norske syklister.

Equinor

Equinor har 21.000 ansatte som forvandler naturressurser om til energi for mennesker og framskritt for samfunnet i mer enn 30 land. Equinor  er et bredt energiselskap som utvikler og utnytter de sterke synergiene mellom olje, gass, fornybar energi, karbonfangst og hydrogen.

Samarbeidet med Norges Cykleforbund er inngått for å styrke Equinors samarbeid med Arctic Race of Norway og landeveissykling på et regionalt nivå. I tillegg til aldersbestemte juniorlandslag inneholder samarbeidet også regionale aktiviteter i landets sju regioner.

Samarbeidspartnere

ŠKODA

ŠKODA Auto (bedre kjent som Škoda) er et tsjekkisk bilmerke som er i Norge eies av Møller Bil. Bilmerket kan spore sin historie tilbake til 1895, da Laurin & Klement (L&K) ble stiftet i det som den gang var Østerrike-Ungaren. ŠKODA har i over 15 år vært hovedpartner til Tour de France, og bilene blir brukt som følgebil av en lang rekke lag og klubber.

Norges Cykleforbund er så heldige å benytte biler fra ŠKODA. I bilparken har vi syv ŠKODA Octavia og en elektrisk ŠKODA CITIGOe IV. I tillegg samarbeider vi om welovecycling.no

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har 77 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. 70 av disse ligger i Norge fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Thon Hotels tilbyr svært gode priser på hotell (tilgang HER) for alle våre medlemmer og klubb. I tillegg ønsker Thon i samarbeid med Norges Cykleforbund å være med på å løfte norsk sykkel. Som en følge av dette har prosjektet “Thon Challenge” blitt etabler. Dette prosjektet er med på å løfte opp under sykling for jenter. Les mer om prosjektet HER.

Garmin

Garmin er en ledende verdensomspennende leverandør av GPS-navigasjon. Produktene til Garmin er det foretrukne valget for et stort antall syklister, både her i Norge men også i utlandet. Selskapet har over 14 500 medarbeidere i 65 land rundt om i verden.

Garmin og Norges Cykleforbund jobber tett for å videreutvikle sykkelsporten. E-sport er en ny gren inn under Norges Cykleforbund, og Garmin er med på laget for å bygge denne grenen.

Joker

Joker er en norsk dagligvarekjede, som er en del av NorgesGruppen. Joker er den nest største dagligvarekjeden i Norge etter Kiwi, målt etter utsalgssteder.

«Prosjekt ungdomsritt» er en nysatsing hvor Joker skal bidra til at klubber over hele landet tar på seg ansvaret med å arrangere sikre sykkelritt på landeveien. Les mer om avtalen HER

 

Leverandører

ORACK

ORACK er en norsk merkevare som spesialiserer seg på teamtøy til langrenn, sykkel, triatlon og løp. ORACK tar bærekraft på alvor og har flere produkter som leveres i 100 % resirkulert materiale.

ORACK leverer den offisielle bekledningen til det norske sykkellandslaget.

Maxim

Maxim er eid av Orkla Health, og leverer sportsernæring i øverste klasse. Maxim har et bredt sortiment av sportsernæring som er optimalt tilpasset for både styrke og utholdenhet.

Maxim leverer sportsernæring til det norske sykkellandslaget. Slik at de norske utøverne får i seg den energien de trenger for å yte best mulig.

EPEAK

EPEAK er en norsk leverandør av sykkelreiser for mosjonister, aktive syklister og bedrifter. EPEAK sitt fremste ønske er å formidle opplevelsen av glede, nysgjerrighet og spenning til sine reisende. Alt i en trygg ramme.

EPEAK og Norges Cykleforbund jobber sammen for å skape økt sykkelaktivitet og glede for Norges Cykleforbund sine medlemmer og utøvere.

I tillegg til våre samarbeidspartnere, samarbeider vi med ulike interesseorganisasjoner. 

Trygg trafikk

Trygg Trafikk arbeider for å oppnå best mulig trafikksikkerhet for alle. Mange er opptatt av sikkerhet i samferdselssektoren, men Trygg Trafikk er den eneste aktøren som kun arbeider med trafikksikkerhet.

NCF er opptatt av sine medlemmer og andre syklisters sikkerhet i trafikken. Samarbeidet med Trygg Trafikk fokuserer på nettopp dette.

 

Sykle til jobben

Sykle til jobben er en sosial, morsom, miljøvennlig og motiverende aktivitetskonkurranse hvor all aktivitet teller. Det er en unik mulighet for alle til å være fysisk aktivitet sammen og velge en aktiv reisevei til jobben.

NCF ønsker å oppfordre våre medlemmer og andre sykkelinteresserte til å velge sykkel som transportmiddel. Les mer om konkurransen via pilen under.