VM BMX i Papendal

I helgen deltok Råde-guttene Niklas Halvorsen og Sebastian Aslaksrud i sitt aller første VM i Elite klassen. Dette fant sted i Papendal i Nederland. Det var et stjernespekket VM med samtlige syklister som kom rett fra OL, så nivået var på et “All time high”!

Mye sikkerhet og covid tester gjorde at eventet gikk trygt og godt, og at utøverne følte de var i trygge omgivelser både i forkant av konkurransen og under konkurranse.

Både Niklas og Sebastian taklet banen bra og fikk to gode dager med treninger på banen i forkant av konkurransen som var på søndag.

På søndag ble det knalltøff kamp fra første runde og begge gutta fikk kjenne på og erfare VM-nivået fra første tråkk. Begge hadde ønske om å komme lenger i sitt første VM, men dette var gode dager med viktig læring og erfaring som kun kan fås på et VM, så dette vil komme veldig godt med i treningen videre. Vi nevner at verdensmester ble Niek Kimmann fra Nederland.

Med på tur for første gang som Chef d`equipe (lagleder) var Helene Aslaksrud som gjorde en utrolig god jobb i sitt første VM! Hun sørget for at begge gutta hadde mat og drikke, fikk skilt og transpondere, at de spritet hender og brukte munnbind, og fikk tatt alle nødvendige covid tester før, under og etter løp.

 

Vi ønsker gutta lykke til videre med satsingen, og takker Helene for god hjelp i VM.

 

Resultater finner dere HER

 

Publisert 24.08.2021

 

Niklas Halvorsen på start i VM

Niklas Halvorsen på start i VM

Sebastian i aksjon

Sebastian i aksjon

Niklas i aksjon

Niklas i aksjon

Sebastian Aslaksrud

Sebastian Aslaksrud