Stor aktivitet på BMX sommerskole

Tradisjonen tro inviterte Sola BMX til sommerskole i uke 32. Tilbudet gikk ut til alle BMX-klubber og hele 30 barn og ungdommer i alderen 9-15 år deltok fra Bærum, Orstad, Klepp, Sandnes, Sola og Sviland BMX.

Thomas Matre fra Orstad BMX og Håkon Fredrik Leinebø fra Sola BMX var trenere og ansvarlige for det sykkelfaglige innholdet, 4 dager til ende. På programmet stod BMX- og pumptracksykling, styrke-, stab- og spensttrening, treningslære og føring av treningsdagbok, skadeforebygging og håndtering av akuttskader, informasjon fra kommissær, samt stell og vedlikehold av sykkel.

Grunnet utfordrende værforhold tirsdag, tok vi formiddagen i Vår Energi Sola arena og det ble i tillegg mulighet for sykling i velodromen, turn, e-sport, sjakk mm noen timer. Sola BMX vil takke Orstad BMX for samarbeidet, med bruk av deres bane en dag, trenerne for en fantastisk innsats og ikke minst barn og ungdommer som har vært positive, ivrige, pliktoppfyllende og lekne gjennom hele uka. Vi håper dette har etablert og styrket vennskapsbånd og stimulerer til videre sykkel-aktivitet.

 

Monica Solberg-Leinebø
styremedlem og «rektor» sommerskolen

 

Publisert 14.08.2023