Sterk helg i Lenzerheide for Terrenglandslaget

Første av fire helger på rappen for Terrenglandslaget ble gjennomført 9.-11. juni i Sveits.

Menn Elite

Det ble en sterk helg for de norske rytterne i Lenzerheide. Best ever for Knut Røhme, som kjørte inn til sitt beste verdenscupresultat noen gang og ble 25. Han klatret oppover hele rittet og hadde rundetider 23-7 på siste runde, et meget solid gjennomført ritt. Knut nærmer seg veldig XCC, kanskje allerede til helgen i Leogang. Emil Hasund Eid leverte også et bunnsolid ritt, og lå sammen med Knut, men fikk rittet ødelagt av defekt på sykkelen som ikke lot seg reparere og måtte løpe siste runde. Mats Tubaas Glende leverte også et sterkt ritt og ble 38. Han kjørte seg jevnt og trutt oppover listene.

U23

Ole Sigurd Rekdahl, kjørte for sitt KMC MTB RACING TEAM, og ble 18 på XCC og 11 på XCO. Ole klatrer med det på listene og blir i stadig bedre form. William Handley kjørte seg mer og mer inn i rittet og leverte et flott ritt. En stopp i starten medførte at han var nesten sist etter start, en uheldig start i et ritt som er vanskelig å kjøre seg fram i. De siste tre rundene gikk styggfort og William tar nivået godt.

Damer Elite

Ingrid Sofie, kjørte for sitt lag Massi. Ingrid har hatt en strevsom vår med mye sykdom og redusert trening, men blir stadig bedre og leverte bedre enn i Nove Mesto og ble 57. Vi ser utvikling og det tar vi med oss inn i de kommende rittene.

 

Eddy Knudsen Storsæter
Landslagssjef Terrengsykling

 

Les også: Uttak terrenglandslaget til World Cup og European Games – sykling.no

 

Bildet over: Knut Røhme fra WC i 2022.

 

 

Publisert 12.06.2023