Sterk 5.plass til Kamilla Aasebø på VM tempo

Tirsdag var det juniorjentene Kamilla Aasebø og Matilde Skjelde, og parasyklistene Christian Gyldenøhr og Suzanna Tangen sin tur å sykle VM tempo i Zûrich.De skulle gjennom en flat løype på 18,8 km.

Allerede 09:01 sto Matilde på startrampa. Tempoløpet hennes ble ikke helt det store, og hun var selv veldig skuffet etter målgang. Men det er nye sjanser allerede på torsdag på fellesstarten og vi er sikre på at Matilde vil komme sterkere tilbake. Liten halvtime senere var det Kamillas tur. Kamilla åpnet sterkt, og det ble rett i hotseat for Kamilla var tredje beste da hun kom i mål. Der ble hun sittende til siste rytter krysset målstreken. Dessverre var de to sist startene sterke og Kamilla endte til slutt på en 5.plass. En plassering hun var veldig fornøyd med, men følte selv hun hadde litt mer inne. Nok en sterk plassering av supertalentet og vi gleder oss til å se hva juniorjentene kan få til på fellesstarten på torsdag.

Par timer senere var det parasyklistene våre sin tur. Først ut var Christian, og han kjørte et sterkt tempo hvor han til slutt ble nr. 7. Etter par uker med litt sykdom var dette en veldig god prestasjon av Christian. Nivået er høyt, og det vil nok helt sikkert bli hard kamp om medaljene på fellesstarten på lørdag.

Suzanna hadde 5.plass innen rekkevidde ved vending, men var uheldig og mistet kjede på veien tilbake. I tillegg til kjedetrøbbel, var ikke dagsformen helt på topp så det ble til slutt en 8.plass. Vi hadde nok håpet om å være litt nærere en medaljer og topp femplassering. Men begge er sterke på fellesstart så vi gleder oss til å se hva de kan få til på torsdag og lørdag!

Resultater HER

I morgen er det trening og løypegjennomkjøring for våre norske utøvere i Zürich. Torsdag er det fellesstarter for M og K junior, Kevin i C4 og Suzanna i H4!

Følg med på TV2 (junior) og Zurich2024.com (para)

Publisert 24.09.24

Matilde Skjelde i oppvarming

Matilde Skjelde i oppvarming

Christian Gyldenøhr ut fra start

Christian Gyldenøhr ut fra start

Suzanna Tangen etter målgang

Suzanna Tangen etter målgang