Per Strand Hagenes tok sin første proff-seier!

Det manglet ikke på gode resultater fra norske syklister og norske lag i helgen. Per Strand Hagenes, som nå kjører for Jumbo-Visma, tok sin første proff-seier i Nederland søndag. 19-åringen gikk solo to kilometer før mål og vant Ronde van Drenthe. Uno-X sitt kvinnelag var også med i dette rittet, og Susanne Andersen ble nr. 2 i rittet etter god lagkjøring, kun slått av Lorena Wiebes. Lagvenninne Maria Giulia Confalonieri i Uno-X ble nr. 5.

Eirik Lunder i Team Coop-Repsol var også i støtet, og vant Rhodes GP med god støtte fra laget – se mer i pressemelding HER

Daniel Smajkic Årnes har hatt en tøff tid med sykdom, men har klart å karre seg tilbake til sykkelsetet der han hører hjemme. Han fikk to seiere og en 2. plass på tre kermes ritt i Belgia for Kristiansands Cykleklubb i helgen, med godt over 100 ryttere på start. Foto: Sigi Sport

Simen Heldahl fra Ringerike SK hadde også dagen i Belgia denne helgen. Han vant et kermes ritt i Kortemak i kamp med 150 andre juniorsyklister søndag.

I tillegg fikk Uno-X med seg klatretrøya i Paris-Nice ved Jonas Gregaard.

Vi gratulerer med alle de fantastiske resultatene og satser på enda flere seiere i løpet av sesongen!

NCF beklager om noen andre fantastiske syklister skulle ha blitt utelatt, som også har gjort det bra i helgen. Send gjerne inn til beate.stenberg@sykling.no.