Imponerende 4. plass av Emil Hasund Eid i EM

Det ble en suveren 4. plass til Emil Hasund Eid under Europamesterskapet for terreng marathon i Viborg søndag. Han var kun 1 sekund fra pallen, og 4 sekunder bak vinneren i mål. Lukas Baum fra Tyskland ble mester på tiden 3.19.36, og Hasund Eid kom inn på 3.19.40. Vi gratulerer så mye!

Det var noen flere nordmenn i EM Marathon. Eskil Evensen-Lie ble nr. 13, knappe 3 minutter etter vinneren. I tillegg var det også EM for Masters, men ingen pallplass denne gangen.

Se alle resultater HER

På bakgrunn av imponerende resultater i EM Marathon, har Emil fått plass på landslaget i VM Rundbane som går fra 28. august til 2. september i Andorra. Hasund Eid skal da i ilden 1. september i eliteklassen sammen med Mats Tubaas Glende og Knut Røhme. Emil startet sesongen med sterke resultater på rundbane, men har hatt store problemer med allergi. Dette er nå på plass og han er bunnsolid og vi har stor tro på at han kan prestere meget sterkt i VM.