Fire gull og tre sølv i VM Bane for masters

Vi gratulerer Sonja Moi med tre gull og et sølv i VM Bane for masters, Øystein Seth Fiskå med et gull og Harry Waldeland med to sølv.

Vi beklager at «nyheten» kommer såpass sent av ulike årsaker, men vi er ikke mindre imponerte over resultatene av den grunn.

Fra Sandnes SK

Harry Waldeland M50-54 tok VM sølv i Scratch og Poengløp

Fra Stavanger SK

Sonja Moi K45-49

Verdensrekord og Norsk rekord 2000m individuell pursuit 2.20.972 min

VM gull i 2000m Individuell pursuit

VM gull i Poengløp

VM gull i Scratch

VM sølv 500m med norsk rekord 36,9 sek (raskest uansett alder!)

Fra Ringerike SK

Øystein Seth Fiskå M40-44

Verdensrekord og Norsk rekord 3000m individuell pursuit 3.16.150 min

VM gull i 3000m Individuell pursuit

Liten update fra Øystein;

Jeg reiste ned med ambisjoner om å vinne. Jeg ble litt mer i tvil da han sveitseren kjørte 3.17 i kvalikken. Heldigvis startet jeg i siste heat så jeg kjørte kontrollert til finalen. I finalen skjønte jeg at jeg måtte sette verdensrekord for å vinne, og la opp til så raske rundetider jeg trodde jeg var god for. Jeg lå som forventet bak med litt over to sekunder på det verste, men krøp gradvis nærmere og holdt skjemaet takket være god sekundering fra Harry Waldeland. De siste rundene gikk jeg forbi. Det ble litt over et sekund til slutt, men jeg var vel den siste i hallen som ble overbevist om at jeg faktisk vant. Tok ut det meste med andre ord.

For øvrig var det en ekstremt hyggelig og inkluderende norsk gjeng der nede. Dette anbefales både som arrangement og som sosial greie.

 

Publisert 22.10.2024

Øystein Seth Fiskå

Øystein Seth Fiskå