Equinor juniorlandslaget fortsetter sin seiersgang

Det vil ingen ende ta for suksessen til Morgendagens helter og det norske juniorlandslaget for menn. I dag vant Trym Brennsæter sammenlagt i Grand Prix Rüebliland i Sveits, med Stian Edvardsen Fredheim på en 4. plass. Stian vant første del-etappe på lørdag, og Trym tok seieren på andre del-etappe samme dag. I tillegg ble Jon Rye-Johnsen nr. 7 på den første etappen fredag.

Trym Brennsæter vant sammendraget etter fire etapper med syv sekunder til britiske Finlay Pickering. Tredjemann på pallen ble Colby Simmons fra Luxembourg.

Equinor juniorlandslaget for menn har nå fått tre seiere av tre mulige i august og september.

Nå venter EM i Italia (8.-12. september) og VM i Belgia (18.-26. september). Ikke for å legge noe press på gutta, men med disse resultatene er det lov å ha forventninger til medalje. Håper det er masse krutt igjen i beina og vi ønsker lykke til!