Bli kjent med: Hege Kristin Moen

Hege er vårt siste tilskudd i gjengen på kontoret. Hun startet opp som praksis-student og arrangementsmedarbeider i 2021/22, men det var ingen som hadde lyst til å miste henne etter endt praksis, og 1. mai 2022 ble hun ansatt som Arrangementsansvarlig. Cato gikk da over som sjef, og de to samarbeider nå om å sette terminlisten og få NC og NM arrangementene til å rulle og gå.

Hege er en allsidig dame – vi kan godt kalle henne en skikkelig «all-rounder». Uansett hva slags oppgaver du setter dama til, tar hun alt på strak arm og ordner opp, like blid og hyggelig.

I stillingsbeskrivelsen står det arrangementsoppfølging, sosiale medier og noe sponsoroppfølging, men hun har også blitt materialforvalter og mye annet rart. Det står aldri på innsatsen og Hege liker å få ting unnagjort. Det er helt klart det verste Hege vet at ting tar alt for lang tid.

Utdannelsen er en bachelor i Idrettsvitenskap fra Nord Universitet i Levanger og en bachelor i Sport Management fra Høgskolen i Lillehammer.

-Det jeg liker aller best med å jobbe i NCF, er at jeg får vært mye ute på sykkelritt og møtt en haug med hyggelige og dyktige folk. Ingen dag er lik og man er mye ute på farten, sier Hege.

Hege er innbarka trønder. Hun vokste opp i Skjelstadmark i Stjørdal, og selv om hun nå bor i Oslo (med en syklist, selvfølgelig), blir det aldri feil å reise til Trøndelag i helger og ferier. Skal det settes på musikk blir det gjerne vømmøl og trønderrock – og hun elsker sodd. Det blir ikke særlig mer trøndersk enn det uten skinnvest. Når vi spør Hege hva hun ville brukt 10 millioner til, ville hun kjøpt seg et hus. Vi får bare håpe at det ikke er et hus i Trøndelag det er snakk om…

I oppveksten gikk det mye i langrenn for unge Moen, og hun var en habil skiløper som deltok i ymse konkurranser. Dog er det fotball hun har holdt på med lengst – i hele 16 år var dette lidenskapen. Nå går det mest i sykling, naturlig nok – både i fritiden og på ferie. Hege følger med på det meste av idrett og for bare en uke siden var hun i Planica med familien sin for å få med seg VM på ski, både langrenn, kombinert og hopp. Det er et slikt arrangement hun gjerne drar på om hun kan få velge hvor hun vil reise sjøl.

-Stemninga på internasjonale arrangementer er helt magisk, mener Hege – og vi nordmenn er gode til å lage liv og heie på både våre egne og andre lands utøvere.
– Gode idrettsøyeblikk kan man aldri få nok av, avslutter Hege.

 

Publisert 10.03.2023