World Cup Terreng i Andorra

I helgens verdenscup i Andorra gikk vi inn med gode forhåpninger. Først ute var Ole Sigurd Rekdahl (kjørte for KMC MTB racing team) og William Handley i U23. Det var debut for William sin del, og han endte 31. Ole Sigurd ble 19. Ole har vist tidligere at han er kapabel til bedre prestasjon, men er på rett vei etter en tung periode. William har fått på plass kontinuiteten i treningen og har blitt stabil, og har tatt store steg. Han tåler tøffe løyper godt.

Neste ut av våre var Knut Røhme. Han fikk en knallstart på XCC’en og hadde god kontakt med tet, inn til han ble klippet ned med tre runder igjen. Muligheten for et godt resultat ble ødelagt og han rullet inn.

Søndag morgen var det rundbane for Ole og William i U23. Ole kjørte et ritt på det jevne og ble 26, William endte som 30.

I herrer elite kjørte Mats Tubaas Glende et sterkt ritt og ble 28, tett opp til topp 20. Mats har vist at han holder et høyt nasjonalt nivå og nærmer seg XCC start, kanskje i neste WC i Les Gets. Knut fikk en super start, men seg bakover og ble 44. Knut kjemper hardt med en ikke optimal kropp, men er i ferd med å finne tilbake formen. Emil Hasund Eid tryner på første runde og slår skuldra kraftig og er plaget resten av rittet og blir 56. Synd på en dag hvor kroppen fysisk sett er solid.

En ok helg for oss, med litt uhell, men sikrer oss en helg meg gode erfaringer å bygge videre på.

Mille Johnset ble nr. 6 i eliteklassen for kvinner i utfor, i sleipe og våte løyper.

Eddy Knudsen Storsæter
Landslagssjef terreng og BMX

 

Bildet øverst: Emil Hasund Eid

 

Publisert 29.08.2023