VM Zwift 2022!

Lørdag var det rigget og klart til VM Zwift på Thon Hotel Linne. Vi hadde tre ryttere med i kvinneklassen og fire ryttere i herreklassen. Tørr å påstå at vi hadde den beste riggen rundt VM! Publikum som hadde møtt opp heiet frem våre ryttere, og er sikker på at det ga ekstra watt i pedalene.

NCF Esport hadde gjort en solid jobb i forkant, og de hadde sin egen sending direkte på Facebook. Der fikk man se hva som foregikk bak skjermen, samtidig som man kunne følge rittet på Discovery, Zwift Live eller Eurosport!

Jentene var først ut, og de var alle spente på hvordan det ville gå. Anne Nevin hadde mål om topp 30, Ane og Tiril satset på et best mulig resultat. Det var ingenting å si på innsatsen, men det ble litt for brutalt å henge med de beste opp den hardeste bakken. Ane ble vår beste rytter med en 41.plass. Første plassen gikk til Loes Adegeest fra Nederland!

Her ser du resultatet for kvinner.

Guttenes ritt startet med flere bruddforsøk, men det virkelige solide bruddet på 6 mann gikk med drøye 15 km igjen. Og der var vår egen Henrik Fjellheim med! Han fikk virkelig vist seg selv og den norske trøyen godt frem. Noe som var målet til Fjellheim før start. Selv med en iherdig innsats ble bruddet kjørt inn like før mål. Beste norske ble Håvard Gjeldnes med en 10.plass, i tillegg til en 12.plass på Kristian Oftedal. Seieren gikk til Jay Vine fra Australia.

Her er resultatlisten fra herreklassen.

 

Publisert 01.03.2022