Vita, Elise Marie og Tobias ble norgesmestere på fellesstart

Det ble en fuktig avslutning på NM-uka i Kristiansand, der fellesstartene for eliteklassene og kvinner U23 ble gjennomført. Kristiansands CK klarte å lage et proft arrangement, selv med alt det ekstra arbeidet som måtte til for å håndtere koronarestriksjonene. Det er bare å bøye seg i hatten!

Det ble for andre gang kåret egen vinner i U23 klassen for kvinner, der Elise Marie Olsen fra Lillehammer CK/DROPS ble norgesmester. Sølvet gikk til Anne Dorthe Ysland fra Gauldal SK/Team Coop-Hitec Product. Siste podieplass var det Tiril Jørgensen fra Ringerike SK som tok.

I Kvinner Elite ble det nok en gang gull til Vita Heine fra Fana IL Sykkel/Massi-Tactic. Hun tok tittelen på NM fellesstart også i 2016, 2017 og 2018. Emilie Moberg fra Halden CK/DROPS tok sølvet, bare 5 sekunder bak i kamp med Ingvild Gåskjenn fra Horten OC/Team Coop-Hitec Products, som ble nr. 3. Det var hele 53 kvinner med i NM.

I klassen Menn Elite tok Tobias S. Foss fra Lillehammer CK/Jumbo-Visma en dobbel i NM-uka. På fellesstarten, som på tempoen, ble det en klar seier med 34 sekunders margin. Sølvet gikk til klubbkamerat Anders Skaarseth fra Lillehammer CK/Uno-X Pro Cycling Team, som kjempet hardt mot Kristian Aasvold fra TVK/Team Coop om de gjeveste plasseringene. Andreas Leknessund måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen.

 

Vi gratulerer alle vinnere og medaljesankere med gode resultater. Takk til Kristiansands CK for et strålende arrangement!

Bildet øverst – podiet KU23

Publisert 21.06.2021

Podiet Kvinner Elite

Podiet Kvinner Elite

Podiet Menn Elite

Podiet Menn Elite