Uno-X Mobility til Tour de France i 2024

Veldig moro at sykkelinteresserte også i år skal få følge et norsk lag i herrenes Tour de France. Uno-X Mobility stiller til start i Firenze 29. juni med åtte ryttere på laget. Touren avsluttes 21. juli i Nice, pga. OL i Paris.

Ambisjonene til laget er skyhøye og offensive – de skal ta etappeseire.

I fjorårets Tour var de nære på en rekke ganger, men nådde ikke helt opp. Dog var prestasjonene til både Tobias Halland Johannessen, Søren Wærenskjold og Alexander Kristoff med flere meget lovende – og nå har de rutinen inne. Laget øker besetningen med bl.a. Andreas Leknessund og Magnus Cort i 2024.

Rytterne i Uno-X Mobility må kjempe om plassene i årets sesong. Det er ikke gitt på forhånd hvem som blir tatt ut før utpå sommeren.

Vi gleder oss til Tour-starten, og håper å se flere norske utøvere fra utenlandske lag være med på sirkuset. De norske jentene i Uno-X Mobility stiller til start i Tour de France Femmes i 2024, da de har World Tour lisens.

Herrelaget i Uno-X Mobility skal i ilden på flere endagsritt i Spania fra 24. – 27. januar, og damelaget noen dager tidligere. Vi ønsker masse lykke til med sesongstarten!

 

Se mer på lagets hjemmeside Uno-X Mobility (unoxteam.com) og Tour de France – Official website of Tour de France 2024 (letour.fr)

 

Publisert 19.01.2024