Tour de Škoda – bli med!

God sommer, sykkelentusiaster!

Nå kan du sykle din egen Tour de France med Škoda. Logger du turene dine med Strava kan du samtidig vinne fine premier fra Škoda i appen Bilhold.

Uansett hvilken sykkeltur du skal på i sommer, så husk å melde deg på konkurransen, og bli en del av verdens største sykkelritt – der du liker å sykle!

Ingen tur er for liten eller for stor! Enten du planlegger en hyggelig familietur, en koselig sykkeltur til kafeen, eller ligger i hardtrening, er du velkommen til å delta i konkurransen. Hver tur teller, og du har sjansen til å vinne premier uansett distanse.

Konkurransen gjennomføres fra 10. juni til 21. juli 2024. Alle sykkelturer som er logget i Strava fra 10. juni er med i konkurransen.


Hvordan deltar du?

Det er enkelt å bli med:

  1. Logg sykkelturene dine på Strava: Uansett om du skal på en kort tur til favorittkaféen eller en langtur i naturen.
  2. Last ned Bilhold-appen: Denne appen fra Škoda er kompatibel med Strava, og lar deg delta i konkurransen, der du får sjansen til å vinne fantastiske premier.
  3. Meld deg på konkurransen: Når du har lastet ned Bilhold-appen, følg instruksjonene for å melde deg på Tour de Škoda.


Last ned Bilhold-appen

For å delta, må du laste ned Bilhold-appen. Når appen er installert, følger du de enkle trinnene for å registrere dine sykkelturer og bli med i konkurransen.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å kombinere sommerens sykkelglede med sjansen til å vinne flotte premier fra Škoda. Vi ønsker deg en fantastisk sommer og mange flotte sykkelturer!

Se mer på Škoda HER

 

God Tour!

 

 

Publisert 20.06.2024