Tore kvalifisert til OL i Tokyo

På plass og klar for løp i Verona fredag fikk vi melding om at UCI endelig endret sin OL-kvalifisering til en mer rettferdig ranking etter mye press fra flere nasjoner – Norge inkludert. Dette betyr at Tore vinner den individuelle rankingen med god margin, og er klar for sitt andre OL i Tokyo til sommeren!

«Utrolig deilig å vite at plassen er i boks, jeg vil fortsatt prøve å prestere best mulig her i Italia, men kan fokusere enda mer på forberedelsene frem til OL når jeg kommer hjem», sier Navrestad.

 

Tore Navrestad kjørte EC-løp både lørdag og søndag i Verona, Italia i helgen, men begge løp ble delvis kansellert pga. mye nedbør. Han fikk derfor ikke kjørt alle heatene frem mot en finale noen av dagene, men viste seg godt frem på lørdagen med flere gode runder. Det betyr i hvert fall at grunnlaget her hjemme på bjerget har vært godt etter 8 måneder konkurransefri, og at han ikke står noe tilbake for den øvrige eliten som deltok i Italia. Det var 130 deltakere i klasse M-Elite, og flere av disse skal han bryne seg mot i World Cup førstkommende helg, dette også i Verona.

Publisert 03.05.2021