Tøff dag for kvinner U23 og Junior i EM

Arrangøren av EM har muligens lagt opp i overkant harde løyper for samtlige klasser. Selv om Norge fikk sølv i menn junior fellesstart, var det mer enn halvparten av de startende som ikke fullførte.

I U23 klassen for kvinner ble det en tøff dag, men Anne Dorthe Ysland, Amalie Lutro og Tiril Jørgensen klarte å henge på, helt til tempoet ble litt for raskt mot slutten. Anne Dorthe ble nr. 17, Amalie nr. 25 og Tiril nr. 30. Magdalena Lind, Mari Hole Mohr og Elise Marie Olsen fullførte ikke. Det var 31 ryttere som kom til mål og over 50 ryttere som ikke fullførte.

Det ble også en tøff dag for Equinor landslaget kvinner junior på EM fellesstarten. Det ble kjørt hardt fra start og flere ble kjørt av i bakken på første runde. Camilla Rånes Bye var uheldig i en velt, men kom seg raskt på sykkelen igjen. Oda LaForce klarte å henge med til 4. runde. 32 av 90 kom i mål. Amalie Christensen og Victoria Fløysvik ble hektet av i 2. runde. Jentene gjorde sitt beste for å holde med feltet, men det ble for tøft i dag.

 

Publisert 10.10.2021

 

Juniorjentene på presentasjonen. Bildet øverst er fra U23 rittet.

Juniorjentene på presentasjonen. Bildet øverst er fra U23 rittet.