Thon Challenge – første treningshelg

 

Thon Challenge er et prosjekt mellom Thon Hotels og Norges Cykleforbund. Prosjektet skal engasjerer jenter over hele landet til å begynne å sykle, eller utforske sitt potensial på sykkelen. Prosjektet er for både terrengsyklister og landeveissyklister.

(Les mer om prosjektet her)

 

Prosjektet har blitt tatt svært godt imot, og vi har i år fått med oss 34 deltakere. Alle deltakerne er delt opp i fire ulike regionsgrupper ut ifra hvor de bor, og hver regionsgruppe har fått en mentor.

De ulike regionsgruppene og mentorene er: Region øst med Emilie Moberg og Marit Sveen, Region Midt med Ida Langørgen, Region TeVeBu med Natalie Midtsveen og Region Vest med Pernille Feldmann. De ulike mentorene har vært i kontakt med alle sine deltakere og det ble i helgen gjennomført de første fellestreningene og dagssamlingene med stor suksess. Tidligere kontakt har vært digital gjennom fellesmøter i tillegg til at noen av mentorene også har arrangert digital basistrening over teams.

 

På fredag kjørte region øst sin første fellestrening under perfekte forhold i Oslo. Hovedfokuset for treningen var å bli bedre kjent, i tillegg til teknisk trening. Ut ifra oppdateringene på @thonchallenge på Instagram så det til at alle hadde en morsom og sosial treningsøkt.

 

På Vestlandet ble det også i helgen gjennomført det første fysiske møtet mellom deltakerne og mentor Pernille Feldmann. «Jeg hadde en helt topp dag men jentene og veldig kjekt å få ha en liten treningsøkt med de», sier Pernille etter helgens dagssamling i Sandnes. I tillegg til en god økt i det fine sommerværet spiste gjengen en bedre lunsj på Thon Hotel Sandnes.

 

Følg prosjektet på Instagram (@thonchallenge) for oppdateringer fra de ulike regionene.