Terrengsykkelrittet lover flotte stisykkelforhold 10. juni

Endelig: 10. juni blir det mulighet til å sykle en skikkelig maraton på Østlandet. Tradisjonsrike Terrengsykkelrittet melder om flotte forhold i Østmarka, så her er det bare å melde seg på.

Den harde vinteren har ført til flere avlyste terrengritt i vår. Ikke minst er det synd at Hanekampen/Rypejakta i regi av Eiker SK måtte utsettes på grunn av mye snø. Dette rittet er også NM i maraton i 2023.

– Vi er derfor glade for å kunne melde om fine forhold i Østmarka, så her ligger det godt til rette for en sykkelfest også i år. Foreløpig er påmeldingen ikke så god som vi ønsker, så vi ber alle melde seg på nå, sier rittleder Jørn Michalsen.

Som inspirasjon for å delta anbefales denne videoen fra fjorårets arrangement, filmet av Håkon Mæland:

https://www.youtube.com/watch?v=XzLcgJP6Rws&t=2s

– Som filmen viser er Terrengsykkelrittet et arrangement for alle stisykkelentusiaster fra topp elite til de rene mosjonister. Nytt i år er at det i sportsklassene også er en pulje med flytende start. Det betyr at en gjeng som ønsker å starte samtidig uavhengig av aldersklasser kan gjøre det i en periode på en halv time. Tiden løyper fra når du starter. Det er ingen spesiell påmelding til denne gruppen. Deltakerne melder seg på som vanlig og starter enten når puljen starter eller når de ønsker innenfor tidsrommet for flytende start, presiserer Michalsen.

 

Meld deg på sportsklassene i Terrengsykkelrittet her:

https://live.eqtiming.com/61909#dashboard

Meld den på aktive klasser i Terrengsykkelrittet her:
https://live.eqtiming.com/61909#dashboard

 

Terrengsykkelrittet er en del av NorgesCupen i Maraton 2023.

 

Publisert 25.05.2023