Terrenglandslaget: 4. plass til Sivert Ekroll i Nove Mesto

Supertsterkt av junior Sivert Ekroll i UCI Junior Series MTB, som ble nr. 4 etter rå oppkjøring fra startnummer 70. Gledelig at det ble dansk seier ved Gustav Pedersen. Paul Schehl fra Tyskland ble nr. 2 og Nathan Cornillon fra Frankrike nr. 3. Sivert var kun 1,18 bak vinneren. Martin Farstadvoll hadde en tung dag og Mats Koritov gjennomfører et meget bra ritt og blir nr. 38 av 140 deltakere.

I kvinnenes ritt i UCI Junior Series MTB, ble det en god 32. plass til Lisa Kristine Jorde. Her var det med 80 ryttere.

Hedda Brenningen Bjørklund hadde ikke dagen og slet i U23 for kvinnene og endte på 68. plass. Her ble vinner Line Burquier fra Frankrike. Det gikk bedre i U23 klassen for menn, der Ole Sigurd Rekdahl ble nr. 31 av 160 ryttere. William Høines Larsen kom inn til 62. plass.

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen fikk et flott løft denne helgen og ble nr. 40. Det var australske Rebecca Ellen McConnell som vant i klassen for kvinner elite.

Elitegutta fikk et gjennombrudd som lag – uoffisielt topp tre av alle lag. Emil Hasund Eid ble nr. 21 etter et kruttsterkt ritt. Tapte 1 minutt på første runde pga. kø, men klatret seg opp hele rittet. Kom i mål 3,01 etter vinneren. Mats Tubaas Glende fortsatte etter en god helg i Albstadt og ble nr. 35. Knut Røhme leverte også et solid ritt med meget jevne runder og ble nr. 41. Vinner i menn elite ble ikke uventet Thomas Pidcock fra Storbritannia. Erik Hægstad kjørte for KMC-Orbea og ble nr. 74.

Alt i alt godt å se hva vi er i ferd med å bygge opp, inspirerer til å gønne på videre.