Sykkelgalla 2021!

Torsdag hadde vi invitert alle landslagsutøverne våre, hele administrasjonen, støtteapparat, styret og sponsorer til årets sykkelgalla. Målet med sykkelgallen var å samle alle grener, bli bedre kjent på tvers og ikke minst gjøre stas på våre fantastiske utøvere.

Dagen startet med litt diverse informasjon fra vår generalsekretær Eystein Thue Stokstad og sportssjef Hans Falk. Etterpå var det teambuilding på programmet. Ingenting å si på innsats og konkurranseinstinktet der – verken hos utøvere, trenere, støtteapparat, administrasjon eller styret.

Etter litt konkurranse, var det lagt opp til en fotoseanse og litt mer tid til å bli bedre kjent med hverandre. Så var det tid for å få på finstasen og en nydelig tre retters.

Litt konkurranse underveis i middagen må også til, en Kahoot laget av Hans Falk. Gratulere til Trym Brennsæter som tok den seieren!

Utøverne selv skulle stemme frem hvem de mente var årets utøver av de som var til stede. Den prisen gikk til Tobias Halland Johannessen. Meget fortjent etter sammenlagtseieren i Tour de l’Avenir, og mange andre gode resultater i år.

Årets lag ble stemt frem av vår sportslige avdeling. Ingen lett avgjørelse da vi har så mange gode prestasjoner av våre lag i år, men det var vanskelig å ikke gi prisen til våre juniorgutter på landevei. De har sammen vunnet Nations Cup sammenlagt, og ikke minst VM-gullet til Per Strand Hagenes.

En fantastisk dag sammen og vi gleder oss til neste anledning!

 

Publisert 26.11.21

Vinnerlaget fra teambuildingkonkurransen!

Vinnerlaget fra teambuildingkonkurransen!

Årets lag

Årets lag

Tobias Halland Johannessen kåret til årets utøver. Her sammen med Ådne Holter, Anders Halland Johannessen og Jonas Iversby Hvideberg

Tobias Halland Johannessen kåret til årets utøver. Her sammen med Ådne Holter, Anders Halland Johannessen og Jonas Iversby Hvideberg