Suverene resultater for Team Coop-Repsol i Tsjekkia

Fire ritt dager i Tsjekkia er gjennomført for U23 guttene i Team Coop-Repsol. «Course de la Paix Grand Prix Jeseniky» besto av 1 prolog og 3 fellesstarter, og ble gjennomført 8.-11. juni.

Rytterne som deltok var Karsten Larsen Feldmann, Kalle Kvam, Anton Stensby, Magnus Wæhre, Johan Ravnøy og Cedrik Christophersen.

Første etappe var en kupert dag der det ikke ble kjørt alt for hardt i bakkene i starten. Guttene sitter med hele dagen og kjører kollektivt bra sammen. Såpeglatte veier gjør at det blir litt endringer i planene ut på siste runde og Karsten som egentlig skulle være opptrekker for Anton får muligheten selv etter at Anton har veltet. Karsten spurter inn til en meget sterk 3. plass.

Etappe to gikk over to fjell på slutten av etappen og mål var på toppen av det siste fjellet. Cedrik var den antatt sterkeste på en etappe som dette, så guttene jobbet for at han skulle få en billigst mulig reise før siste fjell. Cedrik sitter med i front opp siste bakke og prøver seg med 3km igjen. Blir dessverre ikke den store luken, men avslutter med en sterk 6. plass på etappen og ligger nå på 4. plass i sammendraget

Siste etappe hadde guttene et mål, gjør rittet hardest mulig for å prøve og skape noen tidsdifferanser i toppen av sammendraget. Guttene gir gass fra første lengre bakke med 110km til mål og fortsetter bare kjøret. Det blir ikke de store differansene i toppen av sammendraget som håpet, og Cedrik ender på 4. plass.

Selv om det ikke ble noe podium i sammendraget, er det et veldig sterkt resultat av Cedrik og av laget. De kjører som et lag alle dagene og er med på å styre og lage rittet. Mye positivt å ta med seg disse dagene i Tsjekkia.

 

Sverre Dyngeland Vik
Sportsdirektør Team Coop-Repsol

 

Publisert 15.06.2023

Karsten Larsen Feldmann på podiumet.

Karsten Larsen Feldmann på podiumet.