Supert Jokermesterskap arrangert i Rakkestad

I helgen ble Jokermesterskapet arrangert i Rakkestad med Smaalenene SK som arrangør. Det første rittet fant sted på Rudskogen gokartbane, som var stor stas for deltagerne. Videre denne lørdagen var det temporitt for alle klassene. Vinnerne i 13-års klassen ble Sereina Snerthammer fra Kristiansands CK og Mads Furunes fra Sandnes SK. I 14-års klassen var vinnerne Ida Østbye Støvern fra Aaby CK og Kristian Haugetun fra Fana IL Sykkel. Regine Solhaug Hansen fra Mosjøen OCK og Håkon Eiksund Øksnes fra SK Rye tok seieren i klasse 15 år. I 16-års klassen ble Mathilde Skjelde fra Bokn SK og Simen Dreyer Heldahl fra Kristiansands CK først over mål. Under premieutdelingen var både trompetister som spilte fanfare, og ordføreren i Rakkestad, Karoline Fjeldstad, til stede for å dele ut premier.

På søndagen var det duket for fellesstart på Rudskogen rallybane, som også ble et meget vellykket ritt. Ordfører Karoline Fjeldstad var til stede også denne dagen for å dele ut premier. I tillegg kom Jonas Iversby Hvideberg fra Team DSM og delte ut premier, noe som var svært populært. Vinnerne på fellesstarten i 13-års klassen ble Annabelle Braaten fra Re SK i jentenes ritt. Mads Furenes fra Sandnes SK tok sin andre seier for helgen i gutteklassen. I 14-års klassen tok Ida Østbye Støvern seieren for Aaby CK også i fellesstarten, og Kristinus Christiansen vant gutteklassen. Amalie Strømdahl Jørgensen fra SK Rye og Håkon Eiksund Øksnes vant 15-årsklassen, der sistnevnte ble dobbelt vinner i Jokermesterskapet. Også Simen Dreyer Heldahl tok sin andre seier i mesterskapet i 16-års klassen for Kristiansands CK. Beste jente i denne klassen ble Mia Kronheim fra Fana IL Sykkel.

Jokermesterskapet ble et flott arrangement i strålende vær og rittene gikk fint for seg, med erfarne arrangører og kommissærer. Takk til Smaalenene SK og alle som var med for å få mesterskapet i havn!

Alle resultater finner du på NCFs terminliste HER

Se noen stemningsbilder nedenfor. Alle bilder er lånt fra Facebook siden til mesterskapet – se flere flotte bilder HER