Status for Sola Arena

Fremdrift
I Sola Arena gjøres de siste arbeider på bygg i disse dager. Om noen få uker kommer banebyggerne og ferdigstiller velodromen 100%. Det begynner virkelig å nærme seg og mange av rommene er allerede helt ferdige. Folkehallene har ennå ikke overtatt bygningen fra entreprenøren, men det er lagt frem en fremdriftsplan fra entreprenør som de har stor tro på å kunne holde.

 

Tilbud
Parallelt med dette jobbes det for å ferdigstille et komplett tilbud til brukerne av arenaen. Idrettsrådet i Sola kommune er i gang med tildeling av treningstider for klubber og lag i eierkommuner og om få uker åpnes det for booking i Sola Arena for hele landet.

Velodrom, flerbruksflate og apparat-turn er våre største idrettsflater, men i arenaen finner du også styrkerom, spinningrom, treningssal og sykkelverksted.

 

For syklende har vi utleiesykler, hjelmer og sko. Har du aldri syklet bane før kan du ta det første kurset i akkrediteringen som en prøvetime. For tilreisende vil vi tilby helgeakkreditering, denne akkrediteringen vil være gjeldende også i Asker velodromen eller andre baner som måtte komme i Norge. Det vil også være oppbevaringsbur som kan leies for et år om gangen, her vil en kunne oppbevare sin egen banesykkel og noe utstyr.

Frem mot åpning er det mye som skal gjøres klart. Kommissærer og sykkelklubber har allerede startet på et arbeid for å stille best mulig forberedt. Sola Arena jobber selvsagt sammen med disse for å kunne tilby mest- og best mulig aktivitet. Vi har et mål om å ha arenaen klar til åpning når skolen starter opp etter sommerferien. NM i banesykling planlegges i disse dager og vil avholdes over flere helger.

Folkehallene som også driver 4 andre idrettshaller i nabokommunene har et helt nytt produkt (Folkekortet Komplett) som gir adgang til alle idrettshallene og flere typer idretter og trening.

Følg med på Facebook siden; Sola Arena, og nettsiden vår på https://sola-arena.no/

Vi gleder oss!

Sebastian Kartfjord
Driftsleder Sola Arena

Det blir flotte lokaler i Sola Arena!

Det blir flotte lokaler i Sola Arena!