Stasjonært vaktkurs i Oslo og Aktivitetslederkurs i Hemsedal

Det er mye som skjer på sykkelfronten om dagen, men vil allikevel informere om at det nå er satt opp et Stasjonært Vaktkurs i Oslo mandag 5. juni kl. 17.00-22.00, i regi av IF Frøy. Hvis det er noen vakter der ute som ønsker kurs, og som det ikke har passet for tidligere, er dette et tilbud nå før ferien. Husk at stasjonære vakter må ta e-læringsdelen før dette kurset – her er link til Stasjonært vaktkurs del 1 – NIF e-læring: Alle kurs. Vi kommer tilbake med eksakt sted i Oslo for kurset til de som melder interesse.

 

Informerer også om at siste Trener 1 praksiskurs (Aktivitetsleder) før høsten blir gjennomført i Hemsedal helgen 3.-4. juni, om noen har mulighet til dette i en travel sykkel-tid. Dette kurset er for nybegynnere og her kan foreldre eller andre fint være med selv om de ikke er spesialister på sykling. Kurset er for grenene terreng og landevei. Hovedpoenget er å få kunnskap om hvordan man kan holde i gang en aktivitet for barn og unge på treninger i klubben, i tillegg til litt om trenerrollen, enkel mekking og førstehjelp.

Spread the word til personer som kan være aktuelle – og ha en riktig så fin pinsehelg!

Begge kursene ligger her på NCFs kurskalender: Kurskalender – sykling.no

 

Har dere spørsmål, er det bare å send en e-post eller ringe til Beate Stenberg på beate.stenberg@sykling.no / 911 37 568.