Søren Wærenskjold med seier på 1. etappe i Tour de l’Avenir!

Det har vært en super start for U23 gutta i Tour de l’Avenir. På torsdag i prologen ble det kjørt lagtempo over 4 kilometer, der Norge ble nr. 2 etter Nederland. Vi fikk med oss både grønn trøye til Søren Wærenskjold og hvit trøye til Stian Edvardsen-Fredheim. Tredjeplassen på prologen gikk til Storbritannia.

På fredagen kjørte gutta 122 kilometer i en flat løype som passet de bra. Søren Wærenskjold kom alene til mål og vant etappen. De øvrige gutta på laget ligger kun et sekund etter i sammendraget, så da har vi flere bein å stå på i etappene fremover, om de holder koken som på 1. etappe. Søren Wærenskjold beholdt grønn trøye, men kjører da med den gule ledertrøya på dagens etappe.

I dag skal det kjøres 153 kilometer, også denne etappen er flat og vi håper på flere gode resultater. Tour de l’Avenir avsluttes ikke før 28. august, så her kan mye skje.

Gratulerer til Søren Wærenskjold med seieren, og til Stian Edvardsen-Fredheim, Martin Tjøtta, Johannes Staune-Mittet, Embret Svestad-Bårdseng og Per Strand Hagenes for godt teamwork!

Se flere stemningsbilder nedenfor. Foto: Tour de l’Avenir

Publisert 20.08.2022