Skrall helg for terrenglandslaget i Italia

Det ble en helg med mange uhell for terrenglandslaget i Val di Sole denne gangen. Noen lyspunkter er det alltids og det tar vi med oss. Oda Laforce kjørte en solid XCC, og kjempet seg inn til 27. plass etter velt. Knut Røhme viste gode takter på XCC men ble også offer for en velt og løpet var ødelagt. William Handley kjørte en solid XCC og ble 17, etter flere solide rundetider. Sondre Rokke har slitt med luftveisplager og måtte stå av og droppet rundbanen på søndag.

Uhellene fortsatte med Sivert Ekroll som veltet på startloop og skadet seg og måtte til slutt stå av. Alt bra nå, ingen brudd så klar for revansje til helgen. William Handley kjører et ok ritt og blir 37, på en seig dag. Martin Farstadvoll starter sterkt, men er ikke i slaget og raser bakover, men kommer seg i mål.

I eliten ble Knut vår beste som 40, Mats Tubaas Glende 49, Ole Sigurd Rekdahl 50 og Erik Hægstad 53.

Vi legger bak oss en helg med litt under pari følelse, men er klare for å resette og krige til helgen i sveitsiske Crans-Montana.

Utforsyklistene våre fikk heller ikke full uttelling i Italia. Mille Johnset hadde uhell i semifinalen og konkurransen endte der. Simen Smestad var akkurat innafor limit for å kjøre semifinale, men kom seg ikke videre blant de 40 til finalen.

 

Eddy Knudsen Storsæter
Landslagssjef Terreng

Bildet øverst: Knut Røhme

Publisert 17.06.2024

 

Mats Tubaas Glende

Mats Tubaas Glende