Siste trenerkurs i Trondheim til helgen

Det er fortsatt et T1 praksiskurs igjen før vi pakker sammen for 2022. TVK og Nilsbyen skal ha praktisk kurs helgen 12.-13. november – og her er det fortsatt plass til flere deltakere. Meld dere på HER om dere ønsker å være med.

Kurs i 2023

Det blir kurs også i 2023, hvis noen lurer. Vi har akkurat landet noen datoer for Trener 1 Teorikurs og Trener 2 kurs.

Trener 1 Teori (digitalt/webinar) vil bli arrangert helgen 11.-12. februar 2023. Trener 2 vil gjennomføres på høsten, disse tre helgene; 14.-15. oktober, 21.-22. oktober og 4.-5. november 2023. Gå til kalenderen HER for å melde dere på.

I tillegg vil vi arrangere et instruktørkurs (instruktør primært for Trener 1 praksiskurs) i 11.-12. mars for eksisterende og nye instruktører. Ønsker du å være instruktør hos oss, kan du melde interesse for kurset til Beate Stenberg på beate.stenberg@sykling.no. Du bør ha gjennomført Trener 1 og Trener 2. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette før nyåret.

NCF er veldig glade for at Heidi Stenbock-Haakestad vil være vår instruktør på både T1 Teori, T2 og instruktørkurset i samarbeid med teknisk støtteperson Bjørn Birkeland.

Vi ønsker at regioner og klubber melder inn behov for kurs, primært Trener 1 praksiskurs til Beate, som dere ønsker gjennomført i løpet av 2023.

Det vil også bli satt opp ulike typer kurs (digitalt/webinar) for de som ønsker å bli kommissærer (regionalt kommissærkurs). Vi ser også på om det er behov for nasjonale kurs i 2023.

Stasjonære vaktkurs

Vi får en del spørsmål om stasjonære vaktkurs for de vaktene der autorisasjonen går ut i 2023. Slik det ser ut for øyeblikket, får vi ikke gjennomført digitale re-godkjenningskurs for disse, slik at alle igjen må ta klasseromskurs. For tiden oppdaterer vi kursene våre, og neste steg blir nytt kurs for instruktørene. Deretter vil vi sette opp en rekke kurs rundt om i landet for nye og gamle stasjonære vakter.

 

Publisert 08.11.2022