Seier til Tobias Halland Johannessen i Frankrike

Uno-X Pro Cycling Team har virkelig fått vist seg frem i det franske etapperittet Étoile de Bességes, mot noen av verdens beste syklister. Tobias Halland Johannessen fra Drøbak IL Sykkel ble nr. 3 både på torsdagens og fredagens etappe, men fikk endelig full uttelling og seier på 5. etappe lørdag. Rasmus Tiller var også oppe og luktet på pallen med sin 4. plass på 3. etappe. I sammendraget vant franske Benjamin Thomas for Cofidis, men Alberto Bettiol fra Italia ble nr. 2. Vår egen Tobias Halland Johannessen (22 år) tok 3. plassen sammenlagt.

Gratulerer til Uno-X og Tobias med seieren!

Uno-X sitt kvinnelag var også i ilden i helgen. På søndag kjørte de sitt første løp for Uno-X, der Susanne Andersen kom på en flott 4. plass i Vuelta CV Feminas. Bra sesongåpning av proffdamene våre!

Gamlegutta gjorde seg også bemerket i helgen. Edvald Boasson Hagen deltok også i samme etapperitt i Frankrike, og fikk med seg en hederlig 3. og 6. plass på etappene for sitt lag Totalenergies. Alexander Kristoff var også i støtet, og tok to 3. plasser i det spanske etapperittet Volta a la Comunitat Valenciana. Vi ser frem til en god sesong for norske ryttere.