Pettersen, Fatnes og Aslaksrud ble norgesmestere i BMX

Sandnes BMX bane var klar som arena for norgesmesterskapet i BMX 2022 i dag. Været i Sandnes var nydelig, og banen hadde tørket fint opp etter nattens regnvær, så banen var klar for et fartsfylt mesterskap. Rittet var satt med herlige rammer både med fullsatt tribune og over 180 deltagere hvor de fleste hører til i de yngre klassene.

Annika Pettersen fra Gressvik BMX ble ny norgesmester i klassen kvinner junior etter å ha vært raskest i alle tre heatene i klassen Kvinner 17+ og Junior. Hun var eneste startende i kvinner junior.

Grunnet lav deltagelse i menn elite kjørte de i samme pulje som menn junior. Sebastian Aslaksrud fra Råde BMX ble pulje vinner etter seier i alle tre heatene og norgesmester i klassen menn elite. Sølvmedaljen ble vunnet av Niklas Halvorsen.

Ny norgesmester i klassen menn junior ble Martin Fatnes fra Klepp BMX. Han var nummer 3 over streken i første heat, nummer 2 i andre heatet og nummer 4 i det siste heatet. Sølvmedaljør i klassen ble Anders Kjellesvig fra Sviland BMX og Phillip Olafsen tok bronsemedaljen for Gressvik BMX.

Norges Cykleforbund gratulerer de nye norgesmesterne!

 

Publisert 18.06.2022

Annika Pettersen - norgesmester i K-junior

Annika Pettersen - norgesmester i K-junior

Sebastian Aslaksrud - norgesmester i M-elite

Sebastian Aslaksrud - norgesmester i M-elite

Martin Fatnes - norgesmester i M-junior

Martin Fatnes - norgesmester i M-junior