Ønsker tandemsyklister og piloter velkommen

Tandemgruppa i IF Frøy har lagt sesongplanene for en aktiv sesong. Den ønsker nye syklister og nye piloter velkommen til treningene fra Skullerud i Oslo sørøst.

Gruppa har plass både til de som er rene mosjonister og de som ønsker å ha litt større utfordringer. Hovedmålsetningen er å skape aktivitet på sykkel for blinde og svaksynte. Klubben har tandemsykler som kan brukes gratis

– Vi har en fin gjeng med syklister og piloter, men har plass til flere. Det gjelder blinde og svaksynte, men også piloter. I fjor hadde vi nok piloter, men vi ønsker å få en enda større base. Både de som alt sykler i IF Frøy og de som ikke er medlem, men som ønsker å bidra, er velkomne.

Det sier Katrine Quirk, som er leder for tandemgruppa.

I 2024 blir det ukentlige treninger mandager mellom 18:00-20:00 fra tandemgarasjen på Skullerud. Adressen er Olaf Helsets vei 5 F. Innkjøring vis-a-vis Sørensen Sport, litt i retning av Skullerud T- bane. Første trening er mandag 15. april.

Flere av syklistene ønsker å sykle Enebakk Rundt 1. mai. Rittet går med start og stopp på Skullerud, og løypa er 84 km lang. Det vil komme mer info og mulighet for påmelding i Facebook-gruppa IF Frøy Tandemsykling om kort tid.

Noen ønsker også å sykle Birkebeinerrittet 31. august.

For de som ønsker deltakelse i Birken vil det bli dedikerte Birken-treninger i august, der det prioriteres at pilot og bakrytter som skal sykle sammen i Birken trener med hverandre gjennom august-treningene. Treninger som passer som forberedelse til Birkebeinerrittet er deltakelse i Haukuka med mye bakker, samt muligens noen turer gjennom enklere terrengpartier.

Vi lager også her et eget innlegg der dere kan melde interesse.

Tandemgruppa har årlige turer som er populære. I 2024 legges det opp til en Nordmarka-tur med overnatting helgen 1.-2 juni.  Gruppa planlegger også å sykle til Hvaler for overnatting i hytte på Asmaløy i september. Mer informasjon kommer på Facebook.

Ønsker du å være med i tandemgruppa til IF Frøy kan du også kontakte Katrine Quirk på epost kaquirknorway@gmail.com eller telefon 91834767.

Publisert 04.04.2024