Nytt Turrittutvalg er oppnevnt

Det ble sendt ut en oppfordring til klubber og regioner 23. april om å sende inn forslag til medlemmer i et nytt Turrittutvalg i NCF. Vi fikk inn gode forslag, og styret i NCF har oppnevnt 6 personer i styremøtet 22. mai 2024. Vi håper å finne et 7. medlem som skal være en kvinne, og som har en forkjærlighet for sykling på tjukke hjul. Les mer HER

Følgende personer er styreoppnevnt som medlemmer i NCFs Turrittuvalg:

Nils Henning Flaaseth, IK Hero
Martin Ugland, Kristiansands CK
Solveig Nordengen Hatlevoll, Sogn CK
Thomas Svane Jacobsen, SK Rye
Marton Digernes, Bryne CK
Sten Marius Holmen, Follo SK

Styrets representant og koordinator for utvalget blir Marit Brokke. Hun har kompetanse som arrangør av Telemark Tours over mange år, i tillegg til mange andre arrangementer i Telemark. Har sittet som leder i både klubb (Grenland SK) og region.

Kort om medlemmene:

Nils Henning Flaaseth har lang erfaring fra forskjellige arrangementer og han er rittleder for Enebakk Rundt.

Sten Marius Holmen sitter i styret i Follo sykkelklubb. Han har mange mil bak seg på sykkelsetet, har deltatt i mange turritt, og vant bl.a. Trondheim-Oslo i 2022.

Solveig Nordengen Hatlevoll er ny rittleder for Jotunheimen Rundt. Hun jobber på Høgskulen på Vestlandet, og har stort hjerte for det helsebringende i mosjonsritt.

Martin Ugland har kompetanse som rittleder for Colorline Tour de siste to årene. Han er tidligere politimann, og har erfaring fra arrangementer som Tour de Fjords og NM. Kompetanse på håndtering av forskrifter og med Bikemaster.

Thomas Svane Jacobsen har god erfaring både som arrangør (Styrkeprøven) og turrytter over mange år. Han har også tidligere sittet i Turrittutvalg i NCF.

Marton Digernes er ivrig turrytter og arrangør, og har tidligere sittet i Turrittutvalg i NCF.

 

Foto: Ørjan Lauritzen/Nordsjørittet

 

Publisert 11.06.2024