Nye Norgesmestere i Enduro

I helgen var det for andre året på rad duket for NM og UM Enduro på Traktor land i Enger. Det var masse ivrige ryttere og god stemning, med 129 påmeldte. Seks varierte fartsetapper ventet rytterne på søndagen. Fint vær fredag og lørdag gjorde gjennomkjøring bra, men litt nedbør på søndag gjorde det til et utfordrende ritt før finværet kom tilbake til premieutdelingen.

I kvinner senior var det Anette Røssum Bastnes (Aron Sportsklubb) som tok seieren og ble norgesmester, foran Anna Littorin-Sandbu (SK Rye) på en andreplass og Anne Melbo (Molde CK) tok tredjeplassen. I kvinner junior var det Tatiana Furnes (SK Rye) som tok seieren.

I menn senior var det William Scheele (SK Rye) som ble norgesmester, foran Gard Brovold (IL Heming) som ble nummer to og Jonas Oudalstøl (Kristiansand CK) på en tredjeplass. I menn junior var det Jo Gujord Røisli (CK Nittedal) som tok seieren, foran Eskil Hafskjold (SK Rye) på andreplass og Laurits Kjøpstad Høgset (Molde CK).

I M-Master ble det seier til Emil Aamli Carlson (Vang Skiløperforening), foran Arild Heimli Johnsen (Siggerud IL) på andreplass og Kjetil Øygard (Lillehammer CK) på tredjeplass. I K-Master var det Anette Dale (Vennesla OCK) som tok seieren foran Ida Karine Nesbø (Siggerud IL).

Etter flere timer med knallhard jobbing gjennom krevende etapper ble det kåret seks nye norgesmestere, og flere nye ungdomsmestere denne helgen også. Vi takker for vel gjennomført mesterskap og gleder oss til neste gang!

Hovedbilde: pallen M-elite

Publisert 07.august 2024

K-elite

K-elite

M-junior

M-junior

K-junior

K-junior

K-master

K-master

M-master

M-master