Norwegian Paracycling Classic 2021

Været var kaldt, men stemningen høy da Norwegian Paracycling Classic gikk av stabelen i Kristiansand lørdag 18. september. Dette er den nasjonale parasykling konkurransen for utøvere rundt om i landet som ønsker å teste konkurranseformen og møte andre parasyklister.

Lørdag morgen var det temporitt på trafikkstasjonen i regionen, som tilbyr en suveren arena for sykling. Løypen var 11,5 km lang med flere tekniske svinger. Det var med 6 deltakere, som inkluderte håndsykler, ordinær 2-hjul sykkel og tandem. Resultater finner dere HER

Etter temporittet ble det gjennomført en treningssekvens med fokus på taktikk og hvordan man sykler i felt. Trenerne, Morten Jahr og Jason Dyck, arrangerte konkurranse simulering med brudd, å ligge på hjul og opptrekk. Poenget var å finpusse egenskaper og taktikk slik at utøverne kan prestere bedre i konkurranser. Arrangementet var full av smil og melkesyre, så man kan si det var en suksess! Denne konkurransetreningen ble arrangert i stedet for den planlagte fellesstarten.

Trenere og utøvere på Norwegian Paracycling Classic

Trenere og utøvere på Norwegian Paracycling Classic