NorgesCup BMX i Moss og Solum

Det ble en vellykket helg for NorgesCup BMX i øst. På lørdag arrangerte Moss BMX runde 4 og søndag ble runde 5 i NorgesCupen kjørt i regi av Solum BMX.

Etter helgens runder er det Sebastian Aslaksrud fra Råde BMX som leder i klasse M-Elite, men Niklas Halvorsen fra Moss BMX (U23) har ledelsen i Superclass, som består av både elite, U23, 17+ og junior-ryttere.

Siste NC-runder vil gå på Sviland 30. september til 1. oktober, og det kan bli spennende å se hvem som vil gå av med seieren totalt i junior menn, der det er fire ryttere i toppen hvor det skiller 13 poeng. Jon Dennis Johannessen fra Sandnes BMX leder nå an etter rundene i Moss og Solum med 75 poeng. Deretter følger Elias C. Meland (66 poeng) fra Sviland BMX, Adam Wollmo Karlsen (65 poeng) fra Moss BMX og Marton Tveit fra Sandnes BMX med 62 poeng.

Tuva Fjotland fra Klepp BMX er ensom svale i juniorklassen for kvinner, og det skiller kun et poeng i totalen i Superclass i Elise Roer (Råde BMX) sin favør.

Det ble noen fantastiske dager også for de yngste på begge banene. BMX-miljøet har et imponerende samhold, og vi takker alle deltakere, frivillige, foreldre og støttespillere som gjør arrangementene mulig for både liten og stor. Syklister fra Dal IL BMX deltok også, mange for første gang – og det var mye nerver, men også mange smil etter konkurransene. Dal er nyeste tilskuddet til BMX-familien, og de holder på med å få opp en komplett bane og kjører treninger hver tirsdag. Lykke til videre med både bane, treninger og deltakelse på konkurranser fremover!

 

Resultater fra NC Moss 16/9
Resultater fra NC Solum 17/9
Resultater NC etter 5 runder
Resultater Superclass etter 5 runder

 

Alle bilder er fra NC i Solum.

 

 

Publisert 19.09.2023