Norges Cykleforbund inngår sponsoravtale med Aker BP og Stiftelsen VI

Like muligheter er viktig i idretten og fokuset for dette partnerskapet vil være å støtte både parasyklingslandslaget og juniorlandslag. Målet er å sikre at utøverne får samme type oppfølging, støtteapparat og treningstilbud.

NCF har fremvist gode planer og har jobbet godt i flere år med en helhetlig integrering. Dette arbeidet ønsker nå Aker BP å støtte opp om slik at arbeidet kan akselereres, sier Tore Langballe kommunikasjonsdirektør i Aker BP.

Jason Dyck, leder for parasykling, berømmer Aker BP for å ha anerkjent viktigheten av å støtte parasykling og parasport generelt. – Støtten vil gi mange muligheter for utøverne på vårt landslag og i hele parasykkelmiljøet. Vi er glade for at Aker BP har tro på vår drøm om paralympisk suksess, sier Jason Dyck.

Samarbeidet går over 3 år og drømmen om suksess på landeveien deles av alle parter. I august vil det første integrerte VM gå og slike milepæler er viktig å markere. Norges Idrettsforbund lanserte strategien EN IDRETT – like muligheter under fjorårets VM i snøsport på Lillehammer. Sammen med Stiftelsen VI ønsker Aker BP å støtte forbund som iverksetter planer som bygger på denne strategien.

Bildet øverst: fra v. Christian Gyldenøhr, Suzanna Tangen og Kevin Touya – våre landslagsutøvere.

 

Publisert 19.04.2023

Suzanna Tangen, klasse WH4

Suzanna Tangen, klasse WH4

Christian Gyldenøhr, klasse MH3

Christian Gyldenøhr, klasse MH3

Kevin Touya, klasse MC4

Kevin Touya, klasse MC4