Norges Cup Sykkelkross 2021!

De to siste rittene i Norges Cupen i Sykkelkross 2021 ble arrangert av Kristiansand CK i helga.

Det har til sammen vært ti Norges Cup ritt denne sesongen, med seks forskjellige arrangørklubber! Asker CK var først ut med både Norges Cup og UCI ritt. Deretter har det gått slag i slag med ritt arrangert av IF Frøy, Fiskeklev LC, Drøbak SK, IL Ros og Kristiansand CK.

Det har ikke bare vært Norges Cup for Kvinner/Menn Junior og Senior under arrangementet, men det har også vært åpen klasse fra 10 år, K/M 13/14, Kidscross, M/K 15-16 og Master.

I Kvinner Senior var allerede sammenlagtvinneren kåret før helgens ritt i Kristiansand. Der stakk Åshild Tovsrud fra Asker CK av med seieren, foran Tora Bjørndal Ottestad fra Asker CK og Siri Hildonen fra Hasle-Løren IL.

I Kvinner junior har det vært en jevn kamp mellom Madeleine Isabelle Bakkeli Götz (IF Frøy) og Hedda Steine Gulholm (Follo SK). I Gulholms fravær denne helgen, ble det sammenlagtseier til Götz.

I Menn Junior har det vært kamp om poengene til siste slutt.  Men Kevin Andre Sandli Messel fra Ringerike SK kom sterkt i de siste norges cup rittene og stakk av med sammenlagtseieren foran Sebastian Veslum fra Asker CK og Casper Rønning fra Horten og Omegn’s Cykleklubb.

I Menn Senior ledet Henrik Lunder Aalrust (Asker CK) med 60 poeng foran William Handley (Tangen Watt og Oksygen Cykleklubb) før helgens ritt. Aalrust stilte ikke til start, og dermed ble Handley sammenlagtvinner av Norges Cupen i år. Med Aalrust på andre plass og Mats Tubaas Glende (Soon CK) på tredjeplass.

Gratulerer til alle vinnerne, og tusen takk til alle arrangører, frivillige, kommisærer, deltakere og støtteapparat som skaper aktivitet og konkurranser!

Resultater fra lørdagens ritt: https://live.eqtiming.com/57813#result:214619-764535-1172048-0-1-

Resultater fra søndagens ritt: https://live.eqtiming.com/57814#result

Rankingen sammenlagt finner man her: https://sykling.no/sykkelritt/ncf-ranking/

 

Publisert 15.11.21

Menn senior

Menn senior

Menn junior

Menn junior

Madeleine Isabelle Bakkeli Götz

Madeleine Isabelle Bakkeli Götz