NM Sykkelkross 2020 er avlyst

Det er nå bestemt at NM Sykkelkross 2020 som skulle blitt arrangert søndag 17. januar i Kristiansand er avlyst. Bakgrunnen for dette er det krevende været som har vært i det siste, og det som er meldt til helgen. Store deler av løypen har vært frosset og dekket med is. Kristiansands CK har sammen med Kristiansand Kommune jobbet hardt for å få til en bra og trygg løype, men resultatet har ikke vært like bra som ønsket.

Kristiansand Classic som skulle blitt arrangert lørdag 16. januar er også avlyst.

Det er per nå ikke satt opp noe ny dato for NM Sykkelkross eller flere NC. Dersom dette blir aktuelt, vil det komme mer info.

– Det er kjedelig å ta denne beslutningen, men sikkerheten til deltakerne må veie tyngst. En flott gjeng frivillige har jobbet med plan a og plan b i lang tid, og vi hadde sett frem til å møte de ivrige CX-rytterne i kamp om mestertrøyer. Etter å ha kortet ned løypen, og med fantastisk hjelp fra Kristiansand kommune, hadde vi trodd at underlaget skulle bli godt nok. Men dessverre vil ikke arenaen egne seg for sykkelritt i kommende periode.

Vi beklager overfor alle som var påmeldt, og påmeldingskontingenten vil bli refundert, sier rittleder og daglig leder i KCK, Jan Fredrik Stiansen.