NM og NC Terreng Maraton 2022

NCF kan i dag lansere arrangørene og datoene for Norgesmesterskap og NorgesCupen for terreng maraton 2022.

Norgesmesterskapet vil bli arrangert av IF Frøy i Terrengsykkelrittet 28. mai. Rittet er et svært populært og går i spennende løyper i Østmarka i Oslo.

Etter to krevende år med pandemi håper vi nå på en normalisert sesong for Norgescupen Terreng Maraton. Norgescupen starter 14. mai, med Å i Heiane som blir arrangert av Birkenes IL Sykkel. Allerede helgen etter er det ny Norgescup hvor Eiker CK arrangerer Hanekamp/Rypejakta 21. mai. Dette blir en flott oppkjøring til NM Terreng Rundbane 28 mai.

Det blir et opphold i juni, men lørdag 9. juli arrangerer Kvam IL Furusjøen Rundt. Dette er en veletablert og svært erfaren Norgescup arrangører, som også har arrangert EM i Terreng Maraton og flere NM. Norgescupen avsluttes med en nykommer på Norgescuplisten. Lørdag 13. august skal Stiftstaden SK og Nea CK arrangere Rensfjellrittet, dette blir siste ritt i Norgescupen for terreng maraton i 2022.

Dersom det kommer flere søkere eller vi får noen endringer på datoer, kan det komme inn flere arrangører på Norgescup listen.

 

NM Terreng Maraton 2022:

Terrengsykkelrittet, IF Frøy, 28. mai 2022

 

NorgesCup Terreng Maraton 
NC 1: 14. mai, Å i Heiane, Birkenes IL Sykkel
NC 2: 21. mai, Hanekamp/Rypejakta, Eiker CK
NC 3: 28. mai, Terrengsykkelrittet, IF Frøy (Blir en del av NC)
NC 4: 9. juli, Furusjøen Rundt, Kvam IL
NC 5: 13. august, Rensfjellrittet, Stiftstaden SK/Nea CK

 

Publisert 28.01.2022