NM Bane Masters 2021

I helgen var det duket for den tredje helgen i NM-trippelen på Sola Arena. Denne gang var det våre beste ryttere i aldersgruppene fra 30 år og oppover som skulle kjempe om heder, ære og edelt metall på parketten i velodromen på Sola.

54 ryttere stilte til start i løpet av helgen og aldersspennet strakte seg fra yngste rytter på 31 år til eldste på 70 år. Eldste rytter var tidligere skøyteløper Erik Vea fra Bingsfoss SK. Han er en mann som absolutt er komfortabel med konkurranseformer som går rundt og rundt, og syklet inn til 5 NM-gull til lyden av Di Derres sang «Erik Vea» på høyttaleranlegget i velodromen.

På lørdagen ble det konkurrert i øvelsene 200 meter Sprint og Individuell forfølgelse. Konkurransene foregikk i 5-års klasser og det gikk slag i slag fra morgen til kveld med flere spennende oppgjør og dueller om tideler. Etter lørdagens øvelser kunne 23 nye norgesmestere hedres.

På søndagen stod Individuell Tempo, Scratch og Poengløp på programmet, og det ble denne dagen kåret 34 nye norgesmestere.

Resultater for samtlige øvelser og klasser:

LINK TIL RESULTATER HER

Gratulerer til alle nye norgesmestere og medaljører!

Vel blåst til Sola Cykleklubb, Stavanger Sykleklubb og Sandnes Sykleklubb som har arrangert tre fantastiske NM-helger i praktfulle Sola Arena!

Bildet øverst: Norgesmesterne og medaljørene fra øvelsene Scratch og Poengløp.


Publisert 29.11.2021

 

1. May Britt Våland 2. Nina Rise Oddan

1. May Britt Våland 2. Nina Rise Oddan

1. Arild Finnesand 2. Odd Gaute Andreassen 3. Steven King

1. Arild Finnesand 2. Odd Gaute Andreassen 3. Steven King

Norgesmesterne og medaljørene fra lørdagens øvelser.

Norgesmesterne og medaljørene fra lørdagens øvelser.