Nilsbyen Terrengsykkelpark offisielt åpnet

Terrengsykkelparken i Nilsbyen har vært i drift fra 2020, men nå er parken ferdig som planlagt, og det ble offisiell åpning lørdag 15. juni. Leder i TVK, Ola Resell, har vært ildsjelen bak prosjektet fra dag 1 og er fornøyd med hva klubben og Rekkje stiutvikling har fått til de siste årene.

Resell ser også en stor prosentvis økning blant de yngste etter at de startet byggingen av terrengsykkelparken. For å ta et eksempel hadde klubben 127 syklister under 19 år i 2019, mens tallet i 2023 er på 319. Det er derfor ingen tvil om at anlegg skaper rekruttering, og for et fantastisk anlegg de har laget!

Terrengsykkelparken er gratis for alle syklister, uansett om man er medlem av klubb eller ikke. Det er totalt åtte kilometer med løyper for alle nivåer.

Lørdag var prominente gjester til stede på åpningen. Kent Ranum, ordføreren i Trondheim, var på plass og fikk æren av å klippe snoren. NCFs generalsekretær var også til stede, og takket TVK og initiativtakerne for den fantastiske jobben de har gjort med parken. Trial-syklistene Eirik Ulltang og Joachim Skjævestad sto for spektakulær underholdning med sitt MOOV show.

Kanskje blir det enda mer utvikling i området, hvem vet? Vi i Norges Cykleforbund gratulerer med det ferdige anlegget og takker Ola Resell og hans gjeng for den utholdenheten og engasjementet de har vist for å skape nye arenaer for barn og ungdom.

Foto: Svein Sæterbø / laviso.no

 

Publisert 18.06.2024

Ola Resell og ordfører Kent Ranum

Ola Resell og ordfører Kent Ranum

Kjersti Størset i NCF

Kjersti Størset i NCF

Moov-showet skapte liv!

Moov-showet skapte liv!