Nesbyen IL Sykkel er tildelt NM Enduro

Nesbyen IL Sykkelgruppa er tildelt Norgesmesterskapet for Enduro i 2021.

Rittet er planlagt arrangert 4.-5. september 2021.

Nesbyen IL er en svært erfaren arrangør som har arrangert mange ritt innenfor disiplinene utfor og enduro de siste årene. Dette blir første gang det er et offisielt Norgesmesterskap i Enduro.

Nesbyen har markert seg som et fantastisk sted for stisykling og enduro i Norge og alt ligger til rette for et fantastisk arrangement.

 

-Vi i Trailhead Nesbyen sammen med Nesbyen IL Sykkelgruppa er glad for å få arrangere det første offisielle Norgesmesterskap i Enduro. Vi var først ute med å arrangere enduro ritt i Norge, og fortsetter i så måte tradisjonen. Nesbyen er av mange ansett som “nasjonalanlegg for enduro” med sitt store nettverk av raske stier med relativt enkel transportveier opp. Vi vil sette sammen en løype med flere av de kjente stiene, men kanskje også med nyheter. Om koronasituasjon tillater det i september ,håper vi å kunne lage løypa sånn at det blir transport opp på en eller to etapper. Vi vil bruke begge sider av dalen, dermed med muligheter for is og brus på butikken på vei mellom etappene. Vi er i gang med forberedelsene og gleder oss til å dele mer senere, sier Knut Lønnqvist.