NCF Talent Team og Club Team Norway i Tsjekkia

Vår-sesongen er i full gang i alle grener grunnet OL i Paris. For NCF Talent team så betyr dette mange ritt og mye læring.

Talent Team utøverne har sammen med trener Tore Navrestad jobbet hardt og langsiktig og Tsjekkia viste gode resultater denne gang fra junior rytter Elias C Meland. Elias kjører et solid løp og har gode starter hele dagen noe som gir Elias flere heat siste og ikke minst en plass i finalen. Elias har en god start, men grunnet ranking må han starte helt ute og kommer seg ikke over før første sving. Elias ender på en 8. plass i en sterk finale. Første finale for Elias i Europa Cup.

Vi hadde også Noah C Meland og Magnus Haaland på start i gutter 15/16 klassen. Begge leverer varene så det holdet og Noah som sin eldre bror kjører sin første finale og blir nr. 7. Magnus som er 15 år kjører nok en gang topp 32 plassering, som er meget sterkt.

Jobben Tore har gjort sammen med utøverne begynner å bære frukter, og ikke bare for noen få utøvere. Ylva Berfjord og Tuva Fjotland har hatt finale plasser og topp 16 plasseringer i Europa Cupen tidligere i år.

Club Team Norway var også på plass med flere ryttere og Elise Roer fra Råde BMX kjørte inn til en sterk 4. plass i damer 17-24 klassen, samt Martin Fatnes kjører en topp 32 plassering i U23 klassen. Arian Veraland kjører seg til topp 16 i gutter 13.

Nå er det noen uker med trening og fokus frem mot EM i Verona.

 

Publisert 20.04.2024