Nå starter sykkelkross-sesongen!

Lørdag 24. september starter Norgescupsesongen i sykkelkross på Ekeberg i Oslo. Skal du være med, er det lurt å huske at ordinær påmeldingsfrist er tirsdag 20. september.

Det er IF Frøy som arrangerer de to første rittene i sykkelkross Norgescup. Løypene er stort sett de samme som tidligere år – og de har fått gode skussmål fra CX-erne. Det er Norgescupritt begge dager.

«Løypa er den samme, men snus søndag – slik at deltakerne kjører motsatt vei. Vi vet at mange ser fram til å komme i gang med CX-ritt. Norway Cross er blitt en fin tradisjon, og vi håper at vi fortsetter trenden med flere deltakere år for år», sier Morten Forland, som er leder i IF Frøy og sykkelkrossentusiast.

Han legger til at det tirsdag 20. september blir åpen trening i løypa på Ekeberg klokken 17.30. – Vi ønsker alle velkommen både til treningen og ikke minst til konkurransene lørdag og søndag.

Mer informasjon om Norway Cross finnes her: https://norwaycross.no/

Oversikt over alle Norgescuprittene og NM i sykkelkross finnes her: https://sykling.no/nyheter/datoer-for-nm-og-nc-sykkelkross-2022-er-klart/

IF Frøy håper på fyldige startfelt under Norway Cross kommende helg.

Foto: Tobias Strøm

Publisert 19.09.2022