Nå blir det mesterskap på Sola Arena!

Datoene for UM, NM og NM Master er nå fastsatt. De første mesterskapene i Sola Arena vil bli arrangert slik:

22.-24. oktober – Ungdomsmesterskap Bane (13-16 år)

29.-31. oktober – Norgesmesterskap Bane (junior og senior)

26.-28. november – Norgesmesterskap Masters Bane (30+)

 

Norges første velodrom er ferdig og Folkehallene som skal drifte arenaen venter bare på at den endelige overtakelsen skal finne sted, de håper at dette skjer før ferien.

Bygget har blitt veldig flott og det er noen få heldige fra sykkelmiljøet som har fått en liten omvisning. De fleste som skal jobbe der er ansatt, men det trengs fortsatt flere instruktører.

NM datoene er nå satt, men i forkant av dette vil det også skje mye på Sola. Alle som vil delta i NM må gjennom en akkrediteringsprosess, her er det litt ulike innganger alt etter hvilken erfaring du har fra før. I tillegg skal funksjonærer, drift og ikke minst kommissærer øve seg litt på noen mindre lokalritt for å være best mulig forberedt til det første NM hjemme i Norge på mange år.

Folkehallene prøver å åpne hallen i august, men ser at et bedre tidspunkt for en skikkelig åpningsseremoni er i forbindelse med NM. Det er satt opp hele 3 NM; UM, NM og Master NM.

Sola Arena og Folkehallene ønsker å skape et samlingspunkt for sykling ikke bare i regionen, men hele landet, alle skal være velkomne hos oss. Selv om de lokale klubbene i eierkommuner har tildelt treningstid er det åpent for booking, spesielt i helgene er det alltid satt av tid til dette. Vi tilbyr 120 utleiesykler i 6 størrelser, hjelm og sko for de som ikke har det, og kurs med dyktige instruktører med erfaring fra banesykling. Vi har også noen leietakere som er aktører i sykkelsporten og dette gagner hele prosjektet med enda mer aktivitet inn i Sola.

 

Vi gleder oss! Følg med på facebook, instagram og nettsider for løpende oppdateringer.

FB           https://www.facebook.com/folkehallenesolaarena

IG           https://www.instagram.com/solaarena/

WEB      https://sola-arena.no

Publisert 02.07.2021