Mens vi venter på noe godt….

Velodromen tar virkelig form om dagen og bygningsarbeiderne jobber i raskt tempo for at banen skal få tak over hodet. Som dere ser, har det skjedd mye de siste ukene. Om et drøyt år skal velodromen i Asker stå klar til å ta imot ivrige barn, ungdom og voksne som ønsker å prøve ut banesykling og andre aktiviteter. I tillegg til velodromen bygges det flere hundre boliger, og skole elever på NTG-U startet opp i høst. Dette gjør området til et aktivt og levende sted å være.

I dag fikk vi besøk av tidligere landslagssyklist på bane, Harald Bundli, som for noen år siden representerte Norge i hele fire verdensmesterskap og to OL. Det var ingen tvil om at Bundli fortsatt brenner for banesporten, og han holdt et entusiastisk foredrag om banesyklingens historie for oss i administrasjonen. Her var det mye vi ikke visste fra før! Ønsker din klubb eller region å få besøk av Harald Bundli, kommer han gjerne rundt for å gi litt motivasjon og informasjon om banesporten fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag.

Vi takker Harald Bundli for foredraget, vi ønsker lykke til med NM Bane på Vår Energi Arena Sola til helgen og vi gleder oss til å få en tredje velodrom i Norge neste år.

 

Publisert 06.12.2022