Lillehammer CK og CK Victoria ble vinnere i NM Lagtempo 2022

Norgesmesterskapet i Lagtempo gikk av stabelen tirsdag 21. juni, og det var Lillehammer Cykleklubb som ble den store vinneren, med seier i både menn junior og menn senior. CK Victoria fikk ikke overraskende med seg både gull- og sølvmedaljer i kvinneklassen.

I menn junior skilte det kun 22 sekunder fra 1. til 4. plass, så her er det et jevnt godt nivå med mange gode ryttere. Lillehammer CK tok seieren, men bare tre tideler bak tok Bergen CK sølvet. Glåmdal SK var 13 sekunder bak vinnerne og tok bronsen, mens Ringerike SK fikk 4. plassen, 22 sekunder bak. Det var hele 17 lag med i denne klassen!

I kvinneklassen tok CK Victoria dobbeltseier, med NCF Region Midt på bronseplass. Gjennomsnittsalderen i de to Victoria-lagene er 40 år, så vi kan godt si at de «gamle» er både eldst og best. Et betydelig yngre lag stilte for Region Midt, med tre 18-åringer på start.

Det ble nok en seier til Lillehammer CK i menn senior klassen, som vant over Tønsberg CK med nesten 2 minutter. Ringerike SK fikk den siste pallplassen, med grei luke til de øvrige fem lagene som deltok.