Krevende forhold i Tour te Fjells

Etapperittet og NorgesCup Tour te Fjells ble gjennomført meget bra, men var preget av harde løyper og krevende vær på etappene. Søndagens ritt i Fagernes gikk i sol og nydelig vær.

I K Junior var det 19 deltakere til start og et svært høyt nivå. Det var 5 svenske jenter som deltok og gav god matching til de norske jentene. Det ble kjørt hardt og offensivt på alle etappene.

I M Junior var det et svært stort felt som startet. Det var flere danske ryttere som var med på å lage et spennende ritt. Det ble en stor velt i juniorfeltet og en rytter måtte på legevakten søndag.

I K Elite imponerte løper Sigrid Ytterhus Haugset stort på første etappe opp til Storefjell hotell. På de andre etappene ble det tøff kjøring, og kun mindre grupper til mål.

I M Elite ble det et oppgjør mellom Lillehammer CK, Ringerike SK og Team Coop. Øyvind Brekke Fløtten utmerket seg med sterk kjøring på de to første etappene.

Rittleder Ole Christian Nymoen i CK Valdres hadde 120 frivillige i arrangementet fra torsdag til søndag. Tour te Fjells er sesongen eneste etapperitt som er åpent for alle. Det var noen nye løyper i årets versjon. Etappen på Gomobu og Gauklie på Vaset ble godt mottatt, og det var også mye bra tilbakemeldinger på etappen mellom Gol og Bagn.

 

Alle resultater finnes her: https://tourtefjells.no/

Det er bare å scrolle seg nedover.

Her er noen stemningsbilder fra arrangementet. Alle foto Jørgen Mo.

Publisert 12.07.2021